330 entry daha
  • ne zaman ki kebapçıya giderim işte o zaman karşılar kendisi beni yemek sonrasında.

    hiç unutmam, iskenderun'a gittiğimizde orada yemiştik bir de.
    yazın tam ortası, öğle sıcağıydı.. girdik bir künefeciye. bildiğin künefeci adamlar, sadece künefe var dükkanlarında. dayılar tepsileri döndürüyorlar. anında kesiyorlar sıcak sıcak, üstüne de dondurmayı çakıyorlar, servis ediyorlar.
    abicim yok böyle bir şey! o nasıl bir güzelliktir, o nasıl enfes bir lezzettir. bildiğin orgazmdan daha zevkli anlardan birini yaşıyorum.
    adana havalimanı'ndan araba kiralayıp gelmiştik iskenderun'a. dayılara dedik ki "biz akşama arabayla adana'ya geçip oradan uçakla izmir'e gideceğiz. bizim için paket yapar mısınız akşam 6'da?". dayılar "yok ustam maalesef uzun yola göndermiyoruz. taptaze olmadıktan sonra bizim için bir anlam ifade etmiyor, böyle bir künefeyi yedirmek istemeyiz size" dediler. "dayı uzun yol değil canını yediğim, arabamızla adana'ya geçeceğiz oradan hemen uçakla bir saate izmir'deyiz." dedik fakat maalesef vermediler. "daşşaklarınız yiyek gurban hele bi' olur deyin" dedik ama yine de alamadık.
    e tabi almak istesek yine başka bir şekilde alırdık sonra ama anladık ki orada taze taze yapıp yedirmekteler insanlara veyahut insanlar evlerine gidene kadar paketlemekteler.
    ne yapalım biz de tercihlerine saygı gösterip yarımşar porsiyon daha yiyelim o zaman bari dedik. onları da gömdük öyle veda ettik..

    velhasılıkelam, olur da yolunuz hatay ve civarına düşerse yemeden gelmeyin şu künefeyi. çok pişman olursunuz..
348 entry daha
hesabın var mı? giriş yap