145 entry daha
  • sadece sözlükteki kadın yazarların bir nebze "dur" diyebileceği bir pislik. eğer taciz edilmek istemiyorsanız size ne sedat'tan, ne paramızın yetmeyeceği ortağından, ne de çoktan uçmuş gitmiş moderasyondan fayda var kadınlar.

    adeta vasıfsız işçi alır gibi binlerce arsızı, cahili, şiddet bağımlısını, mizojini, holiganı, gerçek hayatında sokakta, otobüste sözlü/temaslı tacizi kendine hak olarak göreni, leş gibi ailelerin terbiye edilememiş çocuklarını, anası tarafından "dişi köpek kuyruk sallamazsa.." diye avutulmuşu, bir kadın yüksek sesle gülüyor, cinselliği hakkında söz söylüyor, ya da kafalarındaki "zaten orospuydu" kriterine göre giyiniyorsa taciz ve tecavüz etmeyi çok normal gören zihniyeti doldurdular sözlüğe, saldılar insanların, formatın, seviyenin üzerine.

    bir de ağızlarına "kezban" lafını yapıştırdılar, kaçak çorap entrisine "amını sikmek istiyorum" yazan bok mamülü "tanışma mesajı atan normal erkek", bunu ifşa eden taciz mağduru "kezban" oldu.

    kadın sevgilisi olduğunu ve seviştiğini ima edince sevgilisi "tokmakçı" oldu bu pisliğin dilinde, en büyük kezban kendini dünyaya osuruk gibi salan, terbiye edemeyen anası, tokmakçı da anasını tokmaklaya tokmaklaya işte anca bu sıçmığı üretebilen babası olduğu halde.

    fenerbahçe - galatasaray için birbirini yiyen köpekler, konu tacizlerinin ifşası olunca, bağrından geldikleri anadolu'nun birbirinden leş ve ücra köşelerinden birinde, 14 yaşındaki kızın üzerine abanmak için birlik olanlar gibi birlik oluyorlar artık, hiç tanınmayan birine amlı yalamalı sevişmeli mesaj atmak "geyet nermel" oluyor, çünkü bir sinek sürüsü gibi kalabalıklar.
    çünkü tacize uğradığını ifşa eden kadın bu foya meydana çıkarma yüzünden "kezban", "vajina" kelimesini kullandığı başka bir entrisi yüzünden "ilgi manyağı" ilan ediliyor, okumaktan ve idrak etmekten aciz primitif sürü durmadan aynı şeyleri tekrar ediyor: "ilgi manyağı kezban eheueheue ilgi manyağı kezban ehuheue ilgi manyağı kezban...."
    asıl kezban olan anası tarafından vasıfsızlıkları, cahillikleri, hormonal kontrolsüzlükleri, görgüsüzlükleri o kadar yüceltilmiş ki, son derece iyi bir aileden gelen, sadece okul bitirmekle değil kendini eğiterek de eğitimli, donanımlı, güzel bir yaşantıya sahip, iyi ve sevdiği bir adamla beraber olan, pek çok arkadaşı olan kadın, anadolu çomarının ilgisine muhtaç! asdrfgfdsdf. esprili bir dille kaçık çorabını anlatması, sonra tüm bu taciz ifşaları filan, az sonra zamanında babasının anasını dövdüğü, kim bilir kadın birlikte olmak istemeyince tecavüz ettiği, kendisinin her sabah "oğluşum da oğluşum bütün kızlar kendini sana yamamak istiyor ah oğluşum" diye gazlandığı evinden çıkarak vasati işine/okuluna giden, giderken minibüste ayakta duran liseli kızın bacaklarını kesen, fırsat bulursa inerken kalçasına şöyle bir sürtünen, 4 poğaçasını alıp "stajyeri götürme imkanım olur mu acaba, en azından memesine değme?" hayalleri kuran çomarın ilgisi için yapıyor. evet evet, o gerçekten böyle düşünüyor, ilgisi o kadar kıymetli ki tüm kadınlar bu ilginin peşinde, aslında taciz edilmek hoşlarına gidiyor aşüftelerin, tatmin oluyorlar "çorabındaki kaçığı yalamak istiyorum" mesajından, hatta belki çomarla sevişme hayali kuruyorlar. kesin kesin.

    artık hakim zihniyet bu, bir de ikincil tacizciler var ki "bir gün bana da destek lazım olur lan" diyerek lafa cılız bir sesle "taciz güzel bir şey değil tabi ki" diye başlıyorlar, "ama o entriyi yazarken başına geleceklerin de farkında olman lazım, sözlük gerçeği bu, ilgi için yapıyorsun zaten okuyunca kezban olduğuna karar verdim" diye bitirirken, tacizi usulen kınayan ses bas bas bağırır hale geliyor. "yapacak bir şeyin yok, adamı bilgisayar üzerinden öldüremeyeceğine göre susup katlanacaksın, sesini çıkarmanın lüzumu yok" diye susturmaya çalışanlar var. bugün o sussun ki yarın kendi taciz edeceği kadın da ses çıkarmasın.
    medeniyet, adab-ı muaşeret çağında değil de paleolitik dönemde yaşıyormuşuz gibi "erkek hormonu, erkek geni, taciz normal" diye sayıklayanlar bile var.
    tamam kardeşim, cinsel açlığın somali'si türkiye'de erkeğin kaçık çoraptan tahrik olması normal, "belki yürürüm" diye "markası neydi" gibi salakça mesajlar atması da normal, fakat sırf "çorabım kalçama kadar kaçtı" dedi diye hiç tanımadığı bir kadına ellemeli, sikmeli, sokmalı mesaj göndermek dünyanın hiçbir yerinde normal değil, her yerde ağır şekilde cezalandırılması gereken bir sapıklıktır.

    18 yaşındayken beni elle taciz etmeye yeltenen bir adamı (tıpkı buraya doldurulanlar gibi o da istanbul'a doldurulanlardandı), üst geçitten atmaya çalıştım, ıvır zıvır satan esnaf ve birkaç yaya yetişmese ciğeri beş para etmez bir it yüzünden katil olacaktım. 22 yaşındayken sürekli maket kestiğim için çantamda 4 maket bıçağıyla gezerdim, bir gün otobüste kitabımı okurken tepemde dikilip çükünü omzuma dayamaya, fren bahanesiye elini orama burama koymaya çalışan gençten bir çocuğun ellerini, aniden ayağa kalkarak, yanından geçerek arkaya yürümeye bahanesiyle o maket bıçaklarından biriyle boydan boya hafifçe kestim, aslında gırtlağına saplamak isterdim, ne yakınları, ne yaşı, ne de arkasından üzülecek ailesi umrumda değildi. böyle bir pislik yetiştirmişlerse yok olmasına da katlanacaklardı, ama sonunda hapis vardı. 26 yaşındayken metrobüste gözümün önünde liseli bir kızı taciz eden, kızı ağlamamak için kendini zor tutan bir hale getiren bir herifi, bir süre bekleyip kapıların açılması çok yakınken çıngar çıkarıp tartakladım, kapı açılınca da aşağı ittim. keşke kafasını zemine vurup beyin kanaması geçirerek geberseydi ama toparlandı.

    eğer geberselerdi, zerre kadar acımaz, büyük bir mutluluk duyardım. çünkü inanın kalabalıkta bunu yapan, tenhada bir kadına 10 dakikalık zevk için tecavüz de eder, kadını sadece elleyeceği bir beden, sikini sokacağı bir delik olarak gördüğü ve kadının canı ülkemiz şartlarında tacizden/tecavüzden alacağı birkaç gün/ay cezadan bile değersiz olduğu için öldürür, bir yerlere atar.

    instagram'da tacizcisini ifşa eden kızın "bu adam yarım saattir beni taciz ediyor" lafından "hımmm yarım saat sabretmiş demek ki zevk almış" sonucunu çıkaran, her tacizi, her tecavüzü "aslında karşı taraf da zevk alıyor, istiyor" diye kendi yararına yormaya çalışan sapık bir güruhla aynı ortamda yaşıyoruz, daha fenası artık aynı ortamda yazmaya zorlanıyoruz.
    bu minvalde aklıma tek bir çözüm geliyor, taciz edenler nasıl kendilerini aklamak için birlik oluyorsa taciz edilenlerin de o şekilde birlik olması lazım: birkaç sene önce sözlükte gayet sevilen, sevimli, esprili görülen bir tipin önce asılma çalışmalarına, çok kibar bir şekilde olamayacağını söylememe rağmen "siktirgit kezban", "gözüm görmesin seni leş karı", "siktir git yok ol", "kezban beraber bir hamburger yiyelim mi ahaha" diye sürüp giden hakaret yağmuruna maruz kaldığımda "şu an aslında gebertmek istesem de bu adamı gebertemem, ama en azından başkalarına bunu yapmasını engelleyebilirim" diyerek adamın nickini, bana yazdığı mesajları toparladım, gönderebildikleri kadar çok kadın yazara göndermelerini rica ederek en az 40 kişiye gönderdim. bu 40 kişiden 5'i "bana da aynısını yaptı zamanında" diyerek geri döndü, böyle böyle derken o kişi 200'den fazla kadın yazara mesaj gönderemez hale geldi.

    sadede gelirsek hemşireler, bir kadına durduk yerde kalkık çük resmi gönderebilenlerin olduğu ve üstüne bir de haklı çıkarıldıkları bu leş ortamda böyle bir ağ lazım. "şu nickli kişi şu entrim üzerine beni şu şu şu mesajlarla taciz etti, kendisi mesaj atarsa cevap vermek, mallara ekleyip eklememek sizin bileceğiniz iş" demek lazım, hatta ki mal'ın troll'ün yanına bir tacizci de lazım ama olmayacaktır tabi hiç tanımadığımız bir kadına "götünün capsini göndersene" diye mesaj atabileceğimiz bu şahane özgürlükler ortamında.
    fakat bir tacizci ifşa etme ağı çok da iyi, çok da güzel, çok da faydalı olur, bunu bir düşünün hemşirelerim.

    son olarak, hormonal ya da sosyal hiçbir bahaneye sığınarak taciz etmeye hakkın yok. bunu kafana çak ve hiç unutma: yok.

    taciz abartılıyor yeaaa editi:

    bak güzel kardeşim, anlaman için nasıl yazmalıyım bilmiyorum ama dünyanın hiçbir yerinde tanımadığın bir insana amını sikmek istiyorum demek, masum bir tanışma/kaynaşma mesajı ya da iltifat olarak kabul edilemez.
    iş ve okul sebebiyle pek çok medeni milletten pek çok kadın tanıdım ama hiçbirinin sokak ortasında tanımadığı bir herif tarafından götüne şaplak atılınca gülüp geçtiğine şahit olamadım, hepsi de en az o kezban da kezban dediğiniz kadınlar kadar bundan rahatsız oluyor. bir türk kadını kadar travma geçirmiyorlarsa bunun tek sebebi hakkını aradığında hukukun ve çevresinin bizdeki leş sistem ve insanlar gibi "ee ama sen kaşınmışsın bacım" demeyeceğini, kendisine bunu yapanın tatmin edici bir cezaya çarptırılacağını çok iyi bilmesi.
    eğer yurtdışı diye kiev'in bazı sokakları ve red light district'i kastetmiyorsan, götüne tanımadığı birinden şaplak yiyince gülüp geçen kadının mental rahatsızlığı vardır.
    benim cinsel tacize bu derece büyük tepki vermemin sebebi de küçüklüğümden beri cinsel baskıyla korkutulmuş, cinselliği ayıp gören ezik bir türk kızı filan olmam değil, bilakis bunu sadece kendi istediğim kişiyle özgürce yaşamayı uygun görmem, bunun dışında amını sikeyim, çorabını sikeyim gibi sözlerle ve elle yapılan tacizleri kişilik haklarıma saldırı kabul etmemdir, anlayabiliyor musun? bir insana çat diye "seni sikerim" diye mesaj atmayı yahut sokakta iki barzonun bir kızın peşine takılıp "şu öndekini var ya sabaha kadar sikerim, yalarım" demesini flört başlatıcı sözler olarak kabul ediyorsan gerçekten git tedavi ol.

    eğer bir kadın bir erkeği aynı şekilde taciz ediyorsa o da hasta bir sapıktır, fakat tacizci erkekten tek farkı, fırsatını bulduğu anda bu işi adam kaçırma, tecavüz ve cinayete taşımayacak olmasıdır.
    çorabım yırtıldı diyen kadına cinsel taciz mesajı atan bir canlı, fırsatını bulduğu anda yazdıklarını fiile dökmeye çalışacak, sonrasında hep birlikte "aman zeval gelmesin" diye uğraştığınız erkekliğini ve sosyal statüsünü korumak için kurbanını yok etmeye çalışacaktır. tıpkı pippa bacca'nın, tıpkı fatma nur çelik'in katilleri gibi. ki zavallı fatma nur'u önce gözle, sonra sözle taciz edip, akabinde plan kurarak evine giren bir orospu çocuğu öldürmüştü, hemcinsine orospu çocuğu dedim diye alınma ama hatırlatayım.

    bir insanı sadece hemcinsin diye savunma kardeşim, biraz da kadınla empati yapmayı dene. güzel bir kadın sana "sabaha kadar .... beni" dese durduk yere bu senin hoşuna gider belki, ama bir kadına uzaktan uzağa hoşlandığı bir erkek bile durup dururken senin amını sikeyim dese bu büyük bir yıkım sebebidir.
    erkekleri mağdur ettiğini iddia ettiğiniz ortadoğu gerçeklerini kadınlar yaratmadı, "kadın size emanet yarımakıllı bir canlıdır, onu burnuna kadar sarmalayıp 4 duvar arasına hapsedin, cinsel tatmininiz için 3'er 4'er alabilirsiniz ama o sizi kolay kolay boşayamaz bile" diyen bir kadın değildi, kadınları şeytan mamülü, cinsellikleri zehirli, taşla dayakla kontrol altında tutulması gereken, hür iradesiyle cinselliğini yaşarsa dövülmesi, dışlanması, öldürülmesi gereken bir canlıya çeviren koşulları bir kadın yaratmadı.

    bu iğrenç zihniyeti siz erkekler yarattınız, tacize, tecavüze, cinsellik yaşama eşitsizliğine, hakaretlere "sus" diyenlerden korkmadan baş kaldıran kadınlar değiştirecek.
113 entry daha
hesabın var mı? giriş yap