3 entry daha
  • gec kaldim diye o kadar da kasmayin, basinda 10 dakika reklam gosterilir. fakat filmde ara olmadigini unutmayin, tuvalet ihtiyacinizi asla atlamayin (birden fazla soylemenin zarari yoktur bunu).
    gosterime girecek filmleri atlamak, film sayinizi makul bir yerde tutar. fakat bu filmler gosterimde daha ucuz olmayacaklari gibi, normal gosterimde bir filmi kacirma ihtimaliniz, festivalde hali hazirda biletini almis oldugunuz bir filmi kacirma ihtimalinizden cok daha yuksektir.
    han cafe'de oturmak guzeldir, ama pek nasip olmaz, oturmus tanidik aranin.
    en az bir geceyarisi gosterimine gitmeden festival festival olmaz, gidin.
    geceyarisi gosterimlerinde iki film birden oldugu icin 4ten evvel yataginizi bulma ihtimali dusuktur, sakin ola ki ertesi gun sabah gosterimine bilet almayin.
    en iyi kahve sinepop'undur, rica ederseniz icine gercek sut de koyarlar. film esnasinda kola vs icmek istiyorsaniz yaninizda getirin, 16 gunde sinema bufesi mesrubat fiyatlari yuksek bir meblaga ulasabilir.
    emek'in girisi kalabalik olur, kopegin ustune basmayin.
    bollywood filmine gidiyorsaniz ukalalik edip ingilizce altyazilari okumayin, turkceye daha guzel ceviriliyor, bir alay ortak kelime var. diger filmlerde iki altyaziyi birden okumayin, beyniniz sulaniyor.
    yer gostericiler icin bozukluk bulundurun, ama atlatabilirseniz kendi yerinizi kendiniz bulun.
    (ozellikle yalniz sinemaya giden bayanlara) gece film cikislarinda nasil issiz beyoglu'nda yuruyecegim diye hayiflanmayin, filmden guruh halinde insanla cikacaksiniz, arada kaynarsiniz.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap