2 entry daha
  • az önce investigation discovery'de bu herifi izledim. kızın annesi, abisi, arkadaşları... annesi diyor ki, helen'ı tanısaydınız, onu affedeceğini bilirdiniz, o yapabiliyorsa ben de affedebilirim. aklımdan pek çok şey geçti, allah korusun biri bana tecavüz edip, öldürse annem onu öldürür. öldürmese de affetmek gibi bir şey aklından geçirmez. ya bu insanlar çok sevgi dolu, ya da hayatlarına devam etme konusunda bizden daha benciller.

    kızın annesi, daha katil bulunmadan ve kızı öleli henüz 5 ay olmuşken kızını rüyasında görmüş. güzel bir hayatın olacak anne, demiş kız. kadın uyandığında kendini hafiflemiş ve mutlu hissetmiş. yoluma devam etmem gerekiyordu, dedi.

    şimdi bu bir taraftan iyi tabii, ama hiç bizim alıştığımız gibi değil. kedimiz-köpeğimiz ölse yıllarca acı çeken insanlarız, kadının kızı öldürülmüş, 5 ay olmuş, yoluma devam edeceğim diyor.

    elbette çocuklarını seviyorlar, ama bizdeki gibi evladının hayatını yaşamak gibi bir durumları kesinlikle yok. bu yargıya pek çok dava izlediğimden varıyorum.

    bu deniz aydıner de şartlı tahliye hakkı olmaksızın müebbet hapse mahkum edilmiş. zamanında türkiye'de yargılanmasıyle ilgili talepler olmuş, ben hiç hoşlanmadım bundan.

    21 yaşında bir kıza tecavüz et, öldür, sonra hak-hukuk de... geberene kadar kalsın içeride şerefsiz.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap