41 entry daha
  • -dedim "oynama şu çakmakla, gazı bitiyo yazıktır" dinlemedin, oynadın, gazı bitti, kavga çıktı, bak ne oldu? ayrıldık, sona erdi o güzelim erotik ortamımız.
    -tom ve jerry'nin arasındaki yıllardır süregelen kavganın sırf biz gülelim eğlenelim diye uydurulmuş yapay bir gerilim olduğunu öğrendiğim an, ikisini de sildim defterden.
    -konfiçyüs her alanda nefis laflar bıraktı insanlığa. tamam, iyi güzel ama, bunların yanı sıra çoluğuna çocuğuna pekin'de bir kaç daire mançurya'da üç-beş dönüm arazi bıraksaydı güzel olmaz mıydı?
    -eğer damat düğün boyunca efendi durmuş, halay çekerken abuk subuk hareketler yapmamışsa normalin iki katı fazla para takarım.
    -birisine adres sorarken dolu dolu yaşarım o anı.
    -çok kafaya taksam irlanda aksanıyla "veri gut, veri veri gut" deyebilirim(slow)
    -yeter ki sen iste canım, gelin arabamızın önünü kesen çocuklara para veririm ama lütfen çok ısrar etme, 1 milyondan fazla veremem. onlar anlamazlar, 95 milyar da versen alırlar; "abi bu çok fazla" demezler.
    -erotik roman okurken dayanamadım yaladım sayfaları.(slow)
    -ninjalarla baş edemem ama normal japonlar'la ederim.
    -doğu batı sentezinden kimseye zarar gelmez.(anadolu rock)
    -yüksek lisans yapmış bir bayana sinir krizi geçirmek yakışmaz.
    -yirmi yirmibeş kilo mercimek alacakmış gibi tavır takınıp sevindirdim bakkalı, ama almadım, çok kötü bozuldu içi gitti.(slow)
    -katıldığım nişan ve düğün törenlerinde yüzlerce kişi tebrik ettim bugüne değin. ama söz yılmak yok, dönmek yok bu davadan.
    -sakın bir olay olursa, basın gelirse, soru sorarsa, çelişkili demeç verme gül yanaklım.
    -yeterli sermaye bulsa su istasyonu açar şu deli gönül.

    ..gibi eserleri, akabinde "ilk kasetten parayı buldum hemen plak şirketi kurdum plakçılık"ı halka arz etmiş olan aşk adamı, gönül gakkoşu.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap