8 entry daha
  • aldım, oynadım, o halde neden izlenimlerimi aktarmıyorum?

    efendim, bu city of heroes temposundan zerre ödün vermeyen bir oyun öncelikle. süperkahramanımızı yaratıp kendimizi şehrin sokaklarına saldığımız anda aksiyon başlıyor. köşebaşlarında yaşlı kadınların çantasını almaya çalışanları soyguncular, kurbanlarını kuytuya çekip organlarını çalmaya(sökmeye) çalışan zombiler, ordu kurup güçlenmeye çalışan naziler, robotlar, büyücüler, uzaylılar ve henüz görmeye muvaffak olamadığım çeşit çeşit düşmanlar geziyor ortalıkta. biz bu kötü kalpli varlıkları aldığımız görevler dahilinde veya haricinde patakladıkça tecrübe kazanıyoruz, seviye atlıyoruz.

    5 ana süperkahraman çeşidi var:
    - manda gibi dayanıklı tankerler
    - koydu muydu oturtan scrapperlar
    - uzaktan kurbanları patlatan, yakan fakat yakından iki tane çakınca geberiveren blasterlar
    - tüm takımı coşturan* veya düşman gruplarının özelliklerini yamultan defenderlar
    - ve düşmanı tek kelimeyle maymun eden controllerlar

    bu türlerin hepsinin kendi avantajları ve zayıf yanları var, bu yüzden de görevlerde ve meydan savaşlarında tam performans alabilmek için takım çalışması gerekiyor. takım kurmak ise çok kolay, yaklaşık 10 tıklamayla falan 8 kişilik bir takım kurup görevden göreve sekmek mümkün oluyor.

    diğer mmorpglerin aksine, city of heroes da pvp henüz yok (city of villains eklentisiyle bu özellik eklenecekmiş) fakat npclerin başarılı yapay zekası da insan rakip eksikliğini pek hissettirmiyor.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap