4 entry daha
  • peki ya ben x kisisini vekil tayin ettim, x ise benim mal bilmis. kendi entrylerimi mi goremeyecegim? ne munasebet? once can, sonra canan. kendi entrylerimizi gorur, x kisinin listesinde bizim badi listemizde olmayan her turlu mal'in entrysinden muaf tutuluruz. aikiod gibi bir savunma sanati bu, dengemizi asla istemeyecegimiz sekilde yitirmiyoruz.

    ya suna ne demeli farzedelim x kisiye itimad ettik, x kisi dellendi binlerce yazari usenmeden mal liste aldi, sozluk gorunmez hale geldi, o zaman lavugun biri yuzunden sozlugu goremeyecek miyiz? e be ibis sen degil miydin boktan entrylerden sozlugu goremiyorum, keske benim cevrem olsa diyen? o zaman itimad ettigin adami iyi taniyacaksin. adaletine guveneceksin. ama yine de sevdigin ama badi liste almadigin bir yazarin mal edilmesinden korkuyorsan, su layout seni bir nebze olsun koruyacaktir:

    bir basligin altina giriyorsun.

    "1. bidi bidi

    2. viv viv

    3. ziv ziv.

    4. (bos)

    5. (bos) "

    gorunuyor di mi? baslik sevdigin, ilgilendigin, sevmeyi dusundugun bir yazar tarafindan bir seyler yazilmasini umdugum bir baslik ise. entrylerin nicklerinin olmasi gereken yeri mouse ile highlight ediyorsun (su an kullandigim eyco's entry anonymizer da oldugu gibi) ve sadece yazarin ismi gorunuyor. bir bakiyorsun. otisabi! lan otis benim badi listte degil, ama okumak da isterim dogrusu diyorsan. efendi gibi gidiyorsun, otisi badi listene ekliyorsun. otisin entryleri gorunur oluyor.

    peki genel hatlari ile uygulama bu, okur tarafindan bu entry enflasyonu sorunu nasil hallolacak?
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap