1 entry daha
  • nereden başlasam diye düşündürten, kardeş kadar yakın bir dost. birlikte yapmadığım şey kalmayan, hayatımızın tüm evrelerinde hep birlikte olduğumuz, beraber büyüdüğüm insan. parktaki, basket sahasında maçlar, vole vurup topu site dışına atması, birlikte oynanan yüzlerce bilgisayar oyunu, fifa'da çetele tutarak karşılıklı maç yapma, bolu'da mangal, masa tenisi, futbol maçları, binlerce kez oynana batak, king, toto, tavla, blöflü pişti. interrail'de birlikte yapılan sayısız güzel şey, her zaman akılda olan, eğlenilen, komik bir durumla karşılaşıldığında hemen akla gelen, keşke o da bunu görseydi denilen. artur'da pek çok güzel şey paylaşılan, bel çantasını yanından ayırmayan, commodore 64, amiga tutkunu insan.

    aile üyelerinden sonra hayatımda en çok birlikte olduğum insan. "dost" kelimesinin karşılığı...

    o şimdi londra'da olsa da, daha 2 haftadır burada olmamasına rağmen, şimdiden özlenen, eksikliği hissedilen, aynı zamanda da soon 1,5 aydır "sözlenmiş" insan.

    bilgisayar başında otururken, sanki bir refleks halini almışçasına elin telefona gitmesi, 11'e basıp hemen onun burada olmadığının akla gelmesi ve daha telefon çalmadan hemen kapatmak... unutup bunu 2-3 günde bir sürekli yapmak.

    aynı kanı paylaşmadığın birine kendine yakın değer vermek...

    ...ve tabi bir de masa tenisinde hep yenmek, fifa'da hep döşemek, gol manyağı yapmak.*
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap