9 entry daha
  • bir üstteki entry'e fazla takılmayın. çünkü "knock-knock'dan sonra keanu abimiz çizgisini düzeltemiyor" gibi bir yorum insanı ancak meeh şeklinde güldürmekten öteye gidemez. sanırsın keanu abi onlarca süper filmde oynadıktan sonra 1 tane "meeh" denilecek (ki knock knock "o kadar da" meeh'lik bir film değildi hani.) filmde oynadı diye bu nasıl olur da "çizgiden çıkmak" olur anlayamıyorum. bunu diyebilmek için en az 5-10 kötü filmde oynaması gerekir bir oyuncunun. azcık insaf yani. oyuncular sizlerin tüketip paketini arkanıza acımasızca fırlatacağınız nesneler değiller.

    neyse bunu geçersek filmi hazır nete düşmüş ve altyazısı da çevrilmiş bulunca dayanamadım, fragmanına ve konusuna bile bakmadan direkt izledim.

    buna bir "keanu abi" filmi diye oturup izleyecekseniz izlemeyin. yani keanu'nun başı çektiği bir film değil. ama zaten böyle bir kural da beklenemez sinemadan. adam zaten bunun için onlarca kült filmde oynadı. artık eleğini duvara assa bile kalkıp tek kelime laf etmeye hakkımız olamaz.

    kurgusal bazı sorunları var gibi gelse de aşırı tat kaçırmadı şahsen. duygulanmamı sağladı film. giriş sahnesi epey gergindi. zaten "dönüş yok" filmini de selam çakmışlar.

    keanu abinin yaşlı ve vites düşürmüş halinin bilinçli yapıldığını düşünüyorum. çünkü rolü gereği; karakterinin ön planda olması, yakışıklılığı ile filmin önüne geçmesi istenmemiş ki sağlam hamle olmuş. konusu belki zayıf gelebilir en fazla izleyiciye. ama ben beğendim kabaca.

    onun dışında filmdeki kız epey bir hoşmuş. saç kesimi falan her sahnesi hayranlıkla izletiyor kendisini. sonra merak edip baktım ki yine keanu abi'yle knock knock filminde oynayan kızlardan birisiymiş meğere. tabi orada fiziği ile ön planda olduğundan direkt tanıyamadım. burada biraz daha karakter oynamış.

    aslında biraz daha derli toplu ve azcık daha özenilip çekilse vurucu olarak etkileyiciliği artabilirmiş filmin. meleksel tasvirler bana animeleri hatırlattı.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap