9 entry daha
  • adres: 62 ave c, between 4th and 5th streets.
    -haftanin 7 gunu acik. mekan olarak muhtesem olmasa da canli muzik konusunda rakibi koca new york'ta azdir.
    -canli muzik oldugu zamanlarda 5 dolar giris ucreti var. kesinlikle deger.
    -mekanin sahibi ilhan ersahin. super bir herif, barin arkasinda on dolara satilan cd lerini seve seve imzalar sizin icin, ama mumkunse yaninizda permanent marker goturun, tukenmezle attigi imzalar pek bir seye benzemeyebiliyor.
    -mekan biraz ufak, hele canli muzigin yapildigi mekan 3 metrekare civarinda. alti kisilik bir brazilian jazz grubunun o alana sigdigina sahit oldum ben. sanirim nublu'yu nyc'deki diger barlardan farkli yapan da bu. sicak, samimi bir ortam. new york'a 2 haftaligina tatile gelmis birinin kolay kolay anlayamayacagi, burada yasayan turklerin ise icten ice ozlemini duydugu bir sicaklik (daha once st. marx cafe vardi bu islevi goren ama kapandi maalesef).
    -arkada son derece illegal olan bir smoking room var ki, bunun nasil bir nimet oldugunu barlarda sigaranin ve sigara icme odalarinin yasak oldugu new york'ta yasayanlar bilir.
    -peki bu nublu denen yerin hic mi kotu ozelligi yok? olmaz mi...... eskiden barda duran, simdilerde ise manager triplerinde ortalikta dolasan uzunca sacli bir karakter var ki... kendini jim morrison zannettigini duydum, sanirim dogru. herif dogma buyume turk, ama maalesef turkce konustugunuzda size ingilizce cevap veriyor. dogma buyume turk olmayan ilhan ersahin bile her seferinde turkce konusmaya calisirken bu muhterem kardesimizin boyle davranmasi dusundurucu.
    ayni durum barda calisan kivircik bayan icin de gecerli. sanirim bir etkilesme soz konusu.
    hala tatmin olmadiysaniz, ya da haftalik canli muzik takvimine goz atmak isterseniz: www.nublu.net
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap