7 entry daha
  • biçare gönüllerin troubleshooting'i, yeri geldiğinde tuzlu ayranı, yeri geldiğinde kan şekeri dampingine pansuman şekerli gıda'sıdır pacifica.

    hayatın gidişatı içerisine hali hazırda patronu rolünü başarı ile yürüten mr likidite eşi benzeri olmayan,beşbenzemez bi insan olarak gönüllerde kanayan bir yara olmuş,çok çektirmiştir pacifica kardeşime.ama pacifica yılmamıştır…didinmiştir,devinmiştir.taşı sıkıp su kıvamına getirmiştir.mr likidite taşdan su çıkaran pacifica’ya hayret etmiş,şaşı bakıp şaşırmıştır.araları kimi zaman nane-limon kıvamına gelse de taklalarla yuvarlanmakta,geçinip gitmektedirler.

    bir sarışın kadar sararmıştır baharları. veya sarıya boyanmıştır bir sarışın tarafından. mrs “dışı pek bi güzel ama içi konusunda yorum yapmaya gönlüm el vermez”'dir. mr likidite’nin çektirdiği, mrs “dışı pek bi güzel ama içi konusunda yorum yapmaya gönlüm el vermez”’in (kısaca kendisine mrs dıpebigaikyoyagev diyelim,kelime israfı olmasın) çektirdiği yamacında deve ebadında bi hayvan üzerindeki kulağın memesi büyüklüğüne tekabül eder.yazık olmuştur, ve hatta günah olmuştur bu seven gönüle.90 dakika boyunca taraflar centilmence mücadele etmiş, kimi dakikalarda çok kombine ataklarla taraflar göze hoş gelen bi futbol sergileyerek mutlu olmuşlardır. hakemin uzatmaları oynattığının farkında olmayan ve istanbul tuzla bölgesinden 4.hakem’in kaldırdığı tabelayı,kendi kalesinde dvd izlemek sureti ile ancak ray charles kadar net gözümleyen pacifica, mrs dıpebigaikyoyagev’in 35 metreden yolladığı füze ile sevenlerini üzmüştür, maçı 1-0 mağlup kapatmıştır.

    maç sonunda mikrofonlarımızı pacifica’ya uzattığımızda kendisi: “rakibin gücünü biliyorduk.biz de iyi hazırlanmıştık.çok koştuk,elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendiremedik.önümüzdeki maçlara bakacağız” demiştir.

    mor gözaltları,çıkan damarların sona ereceği günlerin umudu ile çarpaktadır pacifica’nın ortadan zooooort diye yarılmış yüreği.

    çok yaşa pacifica,mutlu ol pacifica. iyi ki varsın!!
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap