73 entry daha
  • türkiye'de futbol severlere futbol oynamak için tekniğin ve futbol bilgisinin gerekmediğini gösterdiği için aslında adının başka yerlerde yazılması gereken nadide bi eserdir arif erdem.
    zeytinburnuspor'dan erdal keser'in 2 numara daha kısası saç tıraşı modeliyle florya'dan girdiğinde hiç kimse galatasaray'ın ne denli büyük bir bela aldığını anlayamamıştı.

    kendisinin sahada aslen belirli bir pozisyonu yoktur. ne forvet sınıfına sokabilirsiniz ne orta sahada top dagıtan, ne de kanatlardan bindiren.. nevi şahsına munhasır birisidir arif.
    kendisini yere atma konusunda geliştirmesi kubilay türkyılmaz sayesinde olmuştu, yere düştüğünde tekmeyi yediği sağ ayağı yerine sol ayağına sprey sıktıran kubilay'dan işin inceliklerini kaptı.. sonra da boynuz kulağı geçti.

    kendisinin önemli özelliklerinden birisi de sahada futbolcular kavga ederken ilgisi olsun olmasın gidip rakibinin saçını çekmesiydi, ispanya'ya gittiğinde bir pozisyon sonrası sociedad'lı futbolcular hakeme penaltı için itiraz ederken arif ispanyolca bilmediğinden biraz ezik kalmış ama alttada kalmamak açısından hakeme fort yapmıştı.

    cevat prekazi'nin kırmızı taytından sonra kendisi forma içine giydiği boğazlı kazaklarla ekol olmuştur. bir de bu ve bir iki yusuf azuz muadili futbolcu manken(?) bazı firmaların katalog çekimlerine falan çıkar. ne gerek?
548 entry daha
hesabın var mı? giriş yap