5 entry daha
  • 20 ekim 1991 milletvekili genel seçimlerinde anap'ın kampanyasını yürütmüş ve mesleki kariyerindeki tek başarısız kampanyayı cv'sine eklemiş reklamcı.

    porselen dişli lider mesut yılmaz'ı sivil lider olarak kodlamış böyle tankların önünde onlardan daha güçlü konumlandırarak basın ilanları hazırlamıştı. hatta o berbad ama pratikte başarılı sezen aksu cover'ı da onun fikri olabilir. hatırlayalım:

    hadi bakalm sandıklara
    2000'li yıllara
    20 ekim pazar günü
    bütün oylar anap'a

    anavatan en başta
    o en büyük yarışta
    mesut yılmaz geliyor
    gülerek gülerek en başa
    *

    olaylara fransız kalmayan jacques seguela için her şey tamamdı. lakin unuttuğu bir şey vardı. karşısında, ormanda 5 jacques seguela, şehirde 6 ali taran, düzde 7 serdar erener gücünde bir süleyman demirel vardı.

    demirel, iki anahtar, koskotas dosyaları, yeşil kart ve kim ne veriyorsa ben beş fazlasını veriyorum başlıklarında ayrıca incelenebilecek irrasyonel ve türkiye'ye özgü çıkışlarla reklamcılığın kitabını seguela'nın koltuk altına kıstırıp geri göndermiştir.

    alakasız not: selam monsieur seguela! hiç unutmam o günlerde bizim mahalleye dyp yazılı bir minibüs gelmişti. adamlar indiler herkese kalıp kalıp sabun vediler. bir tarafında "anap'ı temizleyin" yazıyordu, diğer tarafında dyp yazıyordu. böyle işte monsieur, senin carrefour marka yumuşatıcı satman gibi adamlar sabun üstü demokrasi sattılar. niye mi yazdım bunları şaşırma diye. burası türkiye monsieur buradan çıkış yok ...
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap