3 entry daha
  • 2-5 şubat tarihleri arasında son 20 yıl yağmadığı kadar kar yağan güzel kayak merkezi. fiyatları özellikle yemek ve içki bakımından çok uygun, istanbulda menüde adını görüp merak ettiğiniz ama fiyatını görünce merakınızı daha önce bunu içen başka arkadaşlara sorarak giderdiğiniz kokteylleri 4 levaya tadabilirsiniz, hatta 10-12 arası happy hour olduğundan yanında bir tane de bedava gelir**. buna rağmen her bardakla ayrı ayrı ilgilenilir, 3 tane isteseniz ve 6 tane alsanız bile hepsinin tadı ve de süsü yerindedir.
    pistlere ulaşım belirli saatlerde otellerin önünden kalkan ücretsiz shuttlelarla sağlanır. eğer saatlerini uyduramazsanız da taksi bulabilirsiniz. pist zorlukları çok güzel ayarlanmıştır. yeşil diyorsa yeşil, mavi diyorsa mavidir gerçekten; burası mavi gibi ama acaba zor mudur diye bir endişeniz olmaz, zor olanlar zaten kırmızı veya siyahtır. pistlerin tek kötü yanı bazı yerlerde yeterince hızlanamadığınız zaman düz yerde kayaklarla kayamadan ilerlemek durumunda kalmaktır ki bu kadar iyi özelliğin yanında hiç de zorlamaz.
    çoğu yerinde kredi kartı kabul edilmez ve kullanılan para birimi levadır, ama euro verirseniz de kabul eder, üstünü de leva olarak geri verirler.
    ayrıca ingilizlerin çok gittiği bir yer olduğundan hemen herkes iletişim kurabilecek kadar ingilizce bilir, yani zorluk çekmezsiniz. hatta çoğu biraz türkçe bile bilir ama bu genellikle anlaşmanıza yetecek kadar değildir.
    daha fazla bilgi için bkz: http://www.bulgariaski.com/pamporovo/index.shtml
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap