• 1906-1967 yılları arasında yaşamış sadist. hitler'in kadınlarından biridir koch. sıradan bir sekreter iken nsdap'ye üye olmuş ve sonradan da buchenwald'in komutanı olacak karl otto koch ile evlenmişti.
    affedersiniz lakin lakabı buchenwald'in orospusudur. kampta atıyla volta atan, canının istediğini kamçıdan geçiren bir kadındı koch. özellikle dövmeli vücutlara olan düşkünlüğü ile tanınırdı. tevatüre göre bunları zevk için öldürtür ve derilerini yüzdürürdü. bu derilerden türlü ev eşyası yaptırdığı yazılagelir bazı kaynaklarda. nürnberg mahkemeleri'nde bir görgü tanığı tarafından da anlatılmıştı bu hobisi.
    işin ilginci bu koch çifti o kadar ileri gitmişti ki naziler tarafından cezalandırılmışlardı. koca idam edilmiş, kadına ise ağır para cezası verilmişti. savaşın bitiminden sonra yargılandı ilse koch. önce müebbet hapse çarptırıldı. general lucius dubignon clay tarafından iki sene sonra affedilen koch, sonra tekrar mahkeme önüne getirilmişti. uluslararası baskılar, 135 ölüm vakasının defterlerinin aralanmasına neden olmuştu. tekrar müebbet hapse çarptırılan isim, 1967'de intihar edecekti...
    bonus (bkz: buchenwaldlied)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap