• autumn moon entertainment imzası ile çıkacak, muhtemelen hayatımın oyunları arasına girecek point and click stili adventure oyunu. artık oyun firmalarının muazzam efektlerle boğulmuş, render harikası olmayan projelere bakmaya bile tenezzül etmediği, geceler boyunca uykusuz bırakan adventure oyunlarının ise sadece emulatorler ile çalıştığı bir çağda çıkacağı düşünülürse tam bir hazine.

    yıllardır özlemini çektiğim lucas tarzı cartoon karakterler ve başarılı espriler ile bezeli bir oyun yayınlanan üç beş dökümandan anladığım kadarıyla. adventuregames.com'a göre haziran 2006 gibi biraz geç bir release tarihine sahip. muhtemelen yeni nesilin pek yüzüne bakmayacağı ancak benim için ve eski adventure'ları özleyen bir grup dinozor için beklenmeye fazlasıyla değer bir oyun.

    bir de yapımcıları oyun hakkında "a vampyre story is a traditional point-and-click game that currently is in 2d, but for the final product the animation will be in 3d. the reason for this is the animations will look smoother and more consistent. the developers plan to use a 2d cel-shader on the animation to help the characters blend in with the 2d, hand painted backgrounds."* demiş ama hadi bakalım, rezil etmezler umarım temiz ve belirgin animasyon adına...

    not; offical sitesine http://www.amegames.com/ adresinden ulaşılabilir. engine ile ilgili bölüm ise* http://www.justadventure.com/ adresindeki preview'den alıntıdır.

    edit; peeeh, 4 yıl geçmiş lan, alnım kırıştı oyunu beklerken.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap