2 entry daha
  • uzun zamandir basligina ilismedigim icin pek bi sert cikmis kisi. haksiz da degil elbet, farkedince "ne o oyle," dedim kendi kendime "kusmusuz gibi?" oldu olacak daha once yazdiklarimi da silseydim bari. hic mi oturup sozluk ahalisiyle paylasacak sey yasamadik birlikte diye dusundum sonra, kimbilir neler neler oldu da unuttum artik.. balik hafizam zorlanmaya gelmiyor.

    hayatin tesaduflerle dolu oldugunu kesfedisimiz var mesela, yoksa dunyanin ne kadar kucuk oldugunu farkedisimiz mi desem? bunun uzerine gecmisinde bir yerlere gomdugu askini gunisigina cikarmaya karar veriyor bu kisi. daha dogrusu once acaba degecek mi diye bakacak. yaninda ben varim. degmedigini goruyor, hatta asik bile olmamis anliyor.. artik gonul rahatligiyla yeni sulara yelken acabilecegini kavriyor, yaninda da ben.
    kimi ansizin giriverir insanin hayatina bir gumburtu kopartir, kimi de sessizce yaklasiverir, sonra gelir gumburtusu. ve bir gercekle karsilasir dorduncu boyut: asla buyuk konusmeyeceksin! ahah tesadufe bakin ki yaninda yine ben! ayaklari yerden kesiliyor arkadasin, bulutlar uzerinde bir gezintiye cikiyor. yalniz bu kez yaninda ben yokum. malumunuz.. yukseklik korkusu. e deli gonul merakli, catladi catlayacak.. gecip gidiyor gunler sir vericem sir diye tutturuyor bu diger deli ama agzini da acmiyor bir turlu. ancak goruyoruz ki nesesine diyecek yok, seviniyoruz haliyle biz de.
    sonra bir peri cikageliyor uzak diyarlardan, gidip karsiliyoruz onu. avuclarinda tasidigi altin tozunu serpistiriyor uzerimize.. ve bir hayalimiz daha gerceklesmis oluyor ben bu catlagin, o da benim yanimdayken.
    ve en nihayetinde butun bunlari ve daha nicelerini herke$lere aktarmak da bana dusuyor.. devami icin (bkz: arkasi yarin)

    ayrica (bkz: anlayan varsa beri gelsin)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap