164 entry daha
  • sayesinde kadinlarin hic online ya da normal bullying yapmadigini ögrendigimiz über firma.

    gillette marketing takiminda calisan, iyi okullardan mezun ama dünyadan habersiz bir grup mal, bir gün icinde firma tarihinin en büyük pr faciasina neden oldu.

    hayati boyunca ailelerinin ve elit cevrelerinin fanusunun disina cikmayan, sürekli bir ütopyada yasayan bu tarz snowflake embesil liboslarin kesinlikle bulaşmamaları gereken 2 alan vardir. biri politika, digeri de pazarlama.

    1) politika: bu tarz mallarin öngörüsüz politikalari yüzünden, ab disindaki üniversite profesörlerinden bile vize icin bir ton evrak isteyen bati/kuzey avrupa ülkeleri, bütün sehirlerini ipe sapa gelmez niteliksiz göcmenlerle doldurdu. "benim ülkemde savas var, pasaportum da yandi" diyen ne kadar hapishane kackini varsa süresiz oturum aldi bu ülkelerden.

    2) pazarlama: daha gecenlerde cikti, 15 temmuz haftasinda, "sokaga cikmaya hazir misin?", "sirenler kimin icin caliyor" tarzinda mesaj atan mal e-ticaret siteleri de iste bunlarla ayni b*kun laciverdi. mezun oldugu okul iyi diye, dünya'dan haberi olmayan adamlari pazarlama departmanina doldursan, hedef kitlesi 100% erkek olan firmaya bütün erkeklerden böyle küfür yedirirler.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap