3 entry daha
  • her ne kadar okulda bir yukcu efsanesi olsa da aslinda cok iyi hocadir bu adamcaiz.. anfide 4500 kisi bile olsa cok iyi ders anlatir.. kendisini dinletmeyi bilir.. konuya tamamen hakimdir.. arada sirada milletle tasak gecmeyi de ihmal etmez.. gel gelelim maliyet muhasebesi kolay bir ders degildir ve iyi bir hocaniz varsa daha da zorlasabilir..

    yukcu'nun en buyuk aldatmacasi sinavlari kitap acik yapmasidir.. bu tuzaga dusen nice ogrenci 7 senesini harcayip 35'lik kagitla gecmistir dersi (hayvan herif her sene 5 puanlik konu ogrenmis).. ne diyoduk.. yukcu sinavda zor sormaz.. uzun sorar.. oyle bir uzun sorar ki.. 1 sorunuz konuya hakimseniz en az 20 dakika alacaktir.. 1 saatlik final sinavinda 3 soru sordugunu dusunursek.. konuya tamamen hakim bir ogrencinin hic durmadan ve hic hata yapmadan catir catir yazip 100 almasi mumkundur.. ancak kitap acik diye sikinizi sallaya sallaya geldiyseniz gecmis olsun.. o devasa kitabi acip, aradiginiz seyi bulmaya kalkarsaniz zamaniniz asla yetmez.. got gibi kalirsiniz.. aglarsiniz.. onun icin kitabi unutun.. derslerde yukcuyu bol bol konusturun.. sinavda ne soracagini soyleyiverir.. sorularin gelecegi yerleri ogrenin ve hatim edin..

    yukcu'nun bir ozelligi de gidis yoluna puan vermemesidir.. yanlis sonuc gorurse direk cizer soruyu.. bu da demek oluyor ki kisitli zamanda hatasiz bir kagit yapmaniz gerekiyor.. eger ortalama yapmak gibi bir derdiniz yoksa sinavda tum kagidi yetistirmek yerine mesela 2 soruyu yapin ama dogru yapin.. 60-70 alin rahat edin.. ben oyle yaptiydim.. tum kagidi yetistircem derken 2 soruda islem hatasi yaparsaniz gotunuzde patlar..

    son olarak yukcu'nun pek bilinmeyen ozelligi de kendisinin 34. lvl necromancer olmasidir.. her sabah okula geldiginde 8 saat suren summon asistan buyusunu yapar ve asistanini summon eder.. asistani onun kulu ve elcisidir.. yukcunun pis islerini o yapar.. misal yukcu tahtaya yazmaz, asistan yazar.. bir nevi guner umit - turnike kizlari iliskisi.. mesai bitiminde buyu bozulur ve asistan unsummon olur..
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap