• "mdcturkmall'un türkiye'deki ilk alışveriş merkezi projesi forum bornova adıyla hayata geçiyor. 100 milyon avro yatırım yapılacak merkez 2006 yılında açılacak.

    forum bornova alışveriş ve eğlence merkezi'nin temeli atıldı. 2006 yılının sonbaharında açılması hedeflenen merkez, 67 bin metrekarelik arazi üzerine kurulacak. forum bornova'ya 100 milyon avro düzeyinde yatırım yapılacağı açıklandı. temel atma töreninde bir konuşma yapan projenin sahibi ve işletmecisi mdcturkmall genel müdürü levent eyüboğlu, "forum bornova, türkiye ve güneydoğu avrupa'nın en büyük bağımsız proje geliştirme şirketi olan mdcturkmall tarafından türkiye'de geliştirilecek ilk alışveriş merkezi projesi olacak" dedi. merkezin açılmasıyla, izmir perakende satış piyasasına yeni ve farklı bir soluk getireceğini vurgulayan levent eyüboğlu, forum bornova'yla ilgili olarak şu bilgileri verdi: "ege üniversitesi'nin hemen yanında yer alan forum bornova'da çok sayıda bilinen uluslararası markanın yanı sıra isveçli mobilya ve aksesuvar markası ikea'nın türkiye'deki ikinci mağazası da yer alacak. ikea mağazası, mayıs 2006'da hizmete girecek. eylül 2006'da açılacak ikinci etapta ise, sinema, yiyecek ve içecek alanlarının yanı sıra türkiye'ye ilk kez gelecek yeni ve sürpriz moda ve tekstil markalarının da içinde bulunacağı yaklaşık 130 mağaza yer alacak. komplekste ayrıca, kütüphane ve sanat galerisi de bulunduran bir kültür merkezi kurulacak.

    ege üniversitesi tarafından tepe grubu'na verilmiş olan 49 yıllık kullanım hakkına istinaden mdcturkmall, tepe grubu ve cgi işbirliğiyle üniversiteye kira vermek suretiyle araziyi alışveriş merkezi ve yurt olarak işletecek ve 49 yıl sonra da yeri üniversiteye devredecek. forum bornova'nın tasarımında ise, bir ege köyü atmosferinin yaratılması hedefleniyor. "

    şantiyesinde staj yapacağım kurum kişi ya da kuruluştur ayrıyetten.
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap