18 entry daha
  • 1 - "akp düzce kadın kolları başkanı sebahat uçar, intaş'ın hem yönetim kurulu üyesi hem de danışman yapıldı. her ay bin 500 tl huzur hakkı alan uçar'a danışman maaşı olarak 5 bin 245 tl ödendiği belirlendi."

    2 - "çanakkale'nin bayramiç ilçesinde, akp gençlik kolları başkanı doğukan özel’in belediyede “büro elemanı” olarak istihdam edildiği ancak özel’in belediyede hiç çalışmadığı ortaya çıktı."

    3 - akp kadın kolları başkanı arzu güler belediye’den maaş alıyor ama ne iş yaptığını bilmiyoruz, kendileri de bilmiyor. suç duyurusunda bulanacak, takipçisi olacağız, ne kadar para zimmetine geçtiyse faizi ile geri alınacak "

    4 - "akp kütahya milletvekili hüsnü ordu’nun kızı. açıktan atamayla kütahya belediyesi’nde işe girdi. ancak işe gitmediği, ankara’da yaşadığı ortaya çıktı. tepki çekti."

    5 -" görev yaptığı belediye odasında ayaklarını uzatıp bacaklarının fotoğrafını çeken ve üzerine de “yatmaya geldik bide üstüne para veriyorlar canım belediyem” cümlesini yazan şentürk’ün bu paylaşımı önce kocaeli, sonra da türkiye’nin gündemine çıktı."

    6 - adana büyükşehir belediyesi teşekküllerinden ulaşım a.ş’de azerbaycan’da yaşayan türk asıllı 3 kişinin çalışıyor göründüğü ve şahısların son 4 aydır türkiye’ye giriş dahi yapmadığı ortaya çıktı.

    7 - "akp adıyaman milletvekili fatih toprak, gölbaşı ve kahta belediyelerinden çıkarılan içilerden birini danışmanı yapacağını söylemişti.

    toprak, danışmanı olarak, 5 yıldır 'bankamatik memuru' olduğu ortaya çıkan akrabası mehmet öztürk’ü işe aldı. tügva'nın eski kahta temsilcisi olan öztürk'ün kahta belediyesi'nde işe gitmeden maaş aldığı ve bu nedenle işine son verildiği bildirildi."

    8 - akp'li belediyelerdeki 'bankamatik memuru' skandallarına bir yenisi daha eklendi. şanlıurfa ceylanpınar belediye eski başkanı menderes atilla'nın kızına toplam 251 bin lira maaş ödendiği, bakanlığın ise maaşı geri istediği ortaya çıktı.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap