6 entry daha
  • kulislerde yapılan yorumlara göre (ne kulisi arkadaşım? mübalağa yaptım, jargona uysun diye öyle dedim. senin benim gibi adamı kulise mi alırlar? gastenin birinde okudum) fenerbahçe'nin bu yıl hem ligi, hem kupayı alması durumunda, üstüste üç kez şampiyon olan takımın kupayı alması adlı rekora imza atacağı söylenmektedir.

    ufak bir arşiv çalışmasıyla galatasaray'ın bunu 1972-73 ve 1998-99 sezonlarında gerçekleştirdiğini görmek mümkün. hatta 1999-00'de adı geçen başarının 4'lü saltosunu çektiği de anlaşılıyor. olsun yine de bunu fb tam kıracakken tanımlanmaya çalışılan rekorlar kategorisine uydurmak mümkün. en azından iyi niyetli bir deneme var burada saygı duyulası.

    ayrıca şampiyonluktan tam de emin olamayan fenerliler'in dile getirdiği "bize iki kere yenildikten sonra şampiyon olsanız bile sevinebilecek misiniz?" adlı teori de, al bundy'nin "ikinciye iki kere yenilmesine rağmen elde edilen şampiyonluğun ta amına koyayım" dizelerini akla getiriyor. tabii ufak bir akıl yürütmeyle, ligi galatasaray'ın şampiyon bitirmesi durumunda "şampiyona iki kere ligde bi de kupada etti üç kere koyan şampiyonlar şampiyonu" rekorunun kırılacağı da açık seçik belli oluyor.
407 entry daha
hesabın var mı? giriş yap