9 entry daha
  • bazen medyamızın iyi çalışmaması sebebiyle kırıldıktan sonra da tanımlanabilen rekorlardır bunlar. misal hürriyet spor servisindeki çalışanların işini savsaklaması sebebiyle en önemlilerinden biri malesef kırıldıktan sonra bugün tanımlanmıştır. ben müdürü olsam kovarım böyle tembel çalışanı. lan? yoksa bunlar rekorları bir bir kırmaları engellenmesin diye kırdıktan sonra açıklamaya başlamış olmasınlar?! malum tüm türkiye'ye karşı tek başlarına aslanca çarpışıyorlar.*

    her neyse daha fazla merakta bırakmayarak rekoru açıklıyorum: "44 yıllık kupa tarihinin 7 kezle, en çok finalde yitiren takımı"!!! ve üstelik bu maça kadar beşiktaş'la eşitmiş durum. bir beşiktaş'lı olarak bu oyuna uyanamayan yönetimimizi istifaya davet ediyorum.
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/4364867.asp?gid=53

    demek ki ben zamanında gauss peşinde koşacağıma (bkz: gauss u öğrenip bilimsel metod peşinde koşmak) böyle ilginç rekorlar bulmaya yöneltseydim ilgimi, şimdi bir gazetede rekorcu olarak cillop gibi maaş alıyordum. ah ah işte konu yine gelip kanayan yaramıza dayandı. eğitim.

    son olarak beni rahatsız eden bir şeyi de söylemeden edemeyeceğim. rekor dediğin şey biraz da özendirici olmalı kardeşim. bak adamlar kariyerlerini bitirme pahasına doping falan yapıp çıkıyorlar pistlere. düşün yani ne kadar önemli o rekorları kırmak. ama bir de şunlara bak. ne yani, şimdi diğerleri "hayır şampiyonlar liginde en az puanı biz almalıyız! geçmeliyiz ezeli rakibimizi!" mi diyecekler? bence bu tarz istatistiklere başka isim bulmak lazım. "fakof" nasıl?* tabi bu aklıma ilk gelen. sonuçta geliştirilebilir.
404 entry daha
hesabın var mı? giriş yap