• sabah sabah yüzümü gülümseten, kalbimi ısıtan, yüzüme tatlı bir gülümseme konduran, geleceğe umutla bakmamı ve güne enerji dolu başlamamı sağlayan çok güzel bir aile fotoğrafı!

    https://twitter.com/…ban/status/1351876608387411970

    https://i.hizliresim.com/vpktqy.jpg

    rabb'im birliğinizi daim etsin, çocuklarınızı analı babalı büyütsün, sürüsüne bereket versin, hepsine sağlıklı ve uzun ömürler nasib eylesin inşaallah! ama durmak yok, yola devam!

    edit: arkadaşlar uyardı, bu güzel ailemiz ne yazık ki türkiye'de değilmiş, filistin'deymiş. ama olsun, yine de çok şeker değiller mi? şunların şu tatlışlığı sizin de kalbinizi ısıtmadı mı? hem ben biliyorum ki, türkiye'de de böyle tatlış tatlış milyonlarca suriyeli bebiş var. yerim onları ben. rabb'im hepsini nazarlardan esirgesin!
  • ülkenin evlatları bırak evlenip çocuk yapmayı, gss prim borcunu nasıl ödeyeceğini düşünürken, suriyeli muhacir kardeşlerimizin durmadan çalıştığını gösteren fotoğraftır. akp'nin ülkeye attığı en büyük kazıklardan birisi işte.
  • çocukları sayanlar.. kadının karnındakini saymayı unutmayın
  • boku yediğimizin resimidir.
  • bir batında bir sürü yavru doğmus sanırım.
  • türk kızı 1-2 çocuk yaparken suriyeli muhacir kardeşlerimiz yoksulluk felan demeden yardırıyor eğer bir adamakıllı politikacı çıkıp bu saçmalığa son vermezse bu muhacir kardeşlerimiz 20-30 yıla kadar " biz bu topraklarda binlerce yıldır varız foşik tc defolsun " demeye kadar gidebilir .

    çok önemli bir edit : bu fotoğraf suriyeli bir aileye değil gazze'de yaşayan bir aileye aitmiş . https://on5yirmi5.com/…aileyi-sevindiren-yardimeli/

    ama işin komik yanı doğrusu da yine üstün ortadoğu kültürünü yansıtan çok güzel bir haber

    kadın 21 yaşında olmasına rağmen 11 çocuk sahibi , ilk çocuklarının tamamı kız doğuyor ve kız çocuğunu beğenmeyip illa erkek çocuk istediklerinden fakir olmalarına rağmen çocuk yapmaya devam ediyorlar .

    sürpriz olmayacak şekilde tabiki ekonomik olarak inanılmaz zora düşüyorlar .

    ve yardımlarına kim koşuyor dersiniz ? zengin suudi milletdaşları mı ? .
    tabiki de hayır hemen türkiyedeki islamcı bir vakıf hemen yardım ediyor .

    allah razı olsun ümmet sevdası işte budur .
  • aile demişsin de bu bildiğin oba suriyeli obası. bizim sokakta bu kadar çocuk göremezsin.

    https://on5yirmi5.com/…aileyi-sevindiren-yardimeli/ aile filistinli arkadaşlar, son doğumunda 5'izleri olmuş.
  • allah tc devletli büyütmeyi nasip etsin.
  • ne desek boş. söylenecekler söylendi, tınan olmadı. itiraz eden ırkçı damgası yedi.
    tarihte bir ülke bu şekilde kökten dinamitlenmedi.
    sikinize kuvvet, devam.
    bu foto türkiye'den değil diyenler var. öyle bile olsa ülke gerçeklerini değiştirmiyor. bursa'da doğumların %75'i nin suriyeli olduğuna dair geçenlerde bir haber vardı. çocuk parası alacağız diye tavşan gibi ürüyor muhanetler.
hesabın var mı? giriş yap