• görsel

    görsel

    görsel

    istanbul fatih'te ercan d. adlı şahıs,
    yılbaşı gecesi otomobili içinde yanında bulunan iki kıza silah doğrultarak, "seni mi vurayım? yoksa seni mi?" dediği 17 yaşındaki melek nur özgener'i kafasından vurarak ağır yaraladı.

    ardından korkuya kapılan şüpheli, özgener'i otomobili ile en yakındaki hastaneye bırakıp kayıplara karıştı. yaralı melek nur özgener ameliyata alınırken, polis ekipleri 4 yıl önce benzer bir suçtan yargılanıp serbest bırakılan ercan d.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

    gözaltına alınan diğer kız nisa a. serbest bırakılırken, ağır yaralanan melek nur özgener ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. öte yandan, nisa a.'nın sosyal medya hesabından tabanca fotoğrafı paylaştığı görüldü.

    fotoğrafları gören ve isyan eden baba bülent özgener:

    "benim kızım 17 yaşında. bu adamın iki tane çocuğu var. benim kızımla ne işi olabilir? bu adam zaten uyuşturucu satıyor. silah kaçakçılığı var. ne işi olabilir benim kızımla?" diye konuştu

    https://twitter.com/…ece/status/1742455532550529223

    haber videosu:

    https://m.facebook.com/…rçekleşti/1874485433010943/

    https://youtu.be/6xdlaazm8lk?si=377xmkryjffbls0i

    kızı kurtaramamışlar, beyin ölümü gerçekleşmiş
  • “4 yıl önce benzer suçtan yargılanıp serbest bırakılan”

    odaklanılması gereken cümle bu.

    “bu adamın ne olduğu belli, bu kızın bu adamla ne işi var” gibi cümleler bir yere kadar doğrudur.
    çünkü ülkenin tarihi erkeği reddeden kadın cinayetleri ile de dolu.
    yani yanında olunca da ölüyorsun reddedince de..

    sorun hukuktur. basit yaralama suçu ile içeri atılan parlak gençler yerine daha önce suç kaydı olan bu barzoların dışarıda gezmesidir asıl sorun.

    hatalı tercihler ölüm sebebi olamaz, olmamalıdır.
  • 2 genç kız bu dallamada ne bulmuş anlamak zor bizim gibi efendi erkekler yalnız geziyor kekolar kızları buluyor bir de rus ruleti oynuyor üzerinde. ailelere yazık kızlarınıza göz kulak olun gözünüzü seveyim etraf keko, apaçi, tinerci dolu.

    üstelik adam evli çocuğu var 17 yaşında kızın ne işi var sizin ben zihniyetini sikeyim.
    edit: aşağıdaki şahıs, vurulan kız da yanında.
    görsel
  • çok uyardık çok yazdık artık uzunca yazamayacağım. klasik türk kızı - barzo eleman hikayesi. ilk değil son da olmayacak maalesef. oyna devam.
  • çehov'un dediği gibi; bir sahnede silah görünüyorsa o silah patlar.

    etmen guzum, bakın köyde arıcılık yapmıyorsa, dağ köyünde yaşamıyorsa, mesleği gereği tehdit altında değilse bireysel silahlanma sağlıklı bir kafanın yapısı değildir.

    bakın karadeniz'de silahını belinde değil önünde taşıyana bile; sen hayırdır sanki husumetlin var kime poz kesiyorsun derler.
  • bunu söyleyen ilgili şahsın dm kutusu ne doluyordur demek istediğim cümledir.

    e - hanginizi vurayım (sinsi gülüş)
    k - gel beni vur (şuh bakış ve gözleri belirterek)

    (bkz: ümitcan uygun'un instagram hesabının hacklenmesi/@safagi sokmeyen cocuk)
  • 17 yaşında bir kız çocuğu ve 33 yaşında bir mantar kafa..
    malum sonuç.

    aileler, çocuklarınıza ilgi gösterin, sahip çıkın.
    haber
  • insanlar kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyorlar. ne yazık ki acı ama gerçek. adamın kriminal bir tip olduğu 100 metreden belli. bu tarz adamlarla dolaşmayı tercih edince işte böyle acı sonuçlar ortaya çıkıyor.

    vefat eden çocuğun ailesini düşünüyorum da tarif edilmez bir acı.. sabırlar diliyorum kendilerine.
  • babası yaşında adamla sırf para, uyuşturucu, hesap ödemeden mekanlarda eğlenme ve sosyal medyada hava atma sevdası yüzünden arkadaşlık ve samimiyet kuran 16-17 yaşlarındaki kızların hazin sonu.

    birde sıfatlara bakıyorum. şaşıp kalıyorum. bu arap pers karışımı, pörtlek gözlü ucube tipler nereden peydah oldu, anlamak mümkün değil.. bu sefer tası saç modelli mantar gibi türeyen kekolar bir araştırılsa, çoğu türk bile çıkmaz. ülkeyi istila ettiler resmen. bir de bu barzolar, böyle rapçi zenci tarzına göre giyinip, keko rap şarkıları dinlemiyorlar mı, insanın çıldırası geliyor. zencilerde gene bir sempatiklik var, sizde o da yok.
hesabın var mı? giriş yap