• muharrem ince'nin kılıçdaroğlu'na söylediği söz. video link olumlu mu olumsuz mu geçti anlayamadım umarım olumlu geçmiştir. muhalefet artık bir olmalı baştan beri kk adaylığına karşıydım ama artık olay başka. ben en başından beri imamoğlu aday olsun diye sürekli sözlükte onun adını dile getirdim ve kk adaylığına hep karşı çıktım ama kk artık muhalefetin adayıdır ve geri dönüşü yoktur bu işin. kemal kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz oy da vereceğiz. bu iş ilk turda bitmeli
  • (bkz: ya ne olacağıdı)

    muharrem ince'den hiç bir beklentim yok. tarih hepimizi yargılayacak.

    kılıçdaroğlu'nun nezaketen (ve hakkında "gidip konuşmadı" dedirtmemek için) yaptığı bir görüşme sonucunda ev sahibinin kurduğu cümle.
  • bir avuç yeni yetme veledin twitterdaki danslarını görüp gaza gelen, koltuk sevdasını ve chpye husumetini vatanın önüne koyan bir şahsın cümlesidir. kendisi de 15 mayısta bu cümleleri duyacaktır.
  • nezaket bulunmayan bir ifadedir
  • (ara: bak şurdan)
  • midem bulanıyor bu adamdan. bundan da eğitimsiz tiktok tayfadan da bir cacık olmaz. bunları da akp'yle üst üste koyup postalamak lazım.

    edit: maremci tayfa mesaj kutumu küfür kıyametle doldurmuş. benim kimseyle derdim yok, kılıçdara geçmişte söylediğim "vasat ve yetersiz" söylemlerimin arkasındayım hala bu seçim "hmm banane ben justin trudeau gibi başkan istiyorum" diyebileceğimiz bir seçim değil. herkes aklını başına almalı
  • güzel demiş. demokrasi ise demokrasi. ince'nin de bir seçmen kitlesi var ise, bu sandıkta görülecektir.
    adaylıktan çekilmesi beklentisini hiç doğru bulmuyorum.
    kılıçdaroğlunun adaylığına da maalesef hiç ısınamadım.
    son iki senedir, erdoğan'ın bir seçim daha kazanabilmesi için muhalefetin yapabileceği en büyük kıyak, karşılarına rakip olarak kılıçdaroğlunu çıkarmak diye düşünüyordum. gerçekten de muhalefet en büyük iktidar destekçisiymiş,

    edit, tayyipçi olduğuma dair içgörüler ile mesajlar atıp aydınlanmamı sağlayan yazarlara teşekkürü borç bilir lakin borçlu kalmayı tercih ederim,
  • kendisini mustafa sarıgül'e benzetirdim hep.

    sığ siyaset, ciddiyetsiz tavır, boş yapmak, yersiz şakalar, komik olduğunu sanmalar vs.

    muharrem ince de giderek sarıgül gibi troll bir figür olarak anılacak.

    edit: mustafa sarıgül adamdır. son zamanlarda tiktoker olma sevdası imajını zedeledi ,ciddiye alınmaz oldu ben de ona dem vurdum.
  • asıl sana güle güle muharrem. seçimler sonrası yüzüne bile bakmayacak kimse.

    sana geçen seçtiğimde verdiğim oya yazıklar olsun. o istanbul mitinginde yağmur yedik saatlerce, sen satıp gittin seçim gecesi. ona rağmen bir fırsat verebilirdim sana çekilseydin bugün adaylıktan. ama senin gibi laubali bir adam az bulunur. yakışır sana muharrem. hani sen demiştin ya yıllar önce mecliste, haram olsun diyorum, haram olsun diyorum, ben de sana diyorum muharrem. haram olsun!
  • düpedüz terbiyesizlik. particilikten, parti içi saygıdan dem vurup, intikam hırsıyla yapılan bu hareket kendisini siyaset tarihine gömer, gider. kaale alınacak biri olmadığını bir kez daha gösterdi. 2018'de sana verilen emeklere yazık. hiç bir parti lideri birbirine bu saygısızlığı yapmazken, sen geldiğin partinin ve senin eski genel başkanına bu saygısızlığı reva görmen senin ne kadar sığ ve çiğ bir insan olduğunu gösterdi.
hesabın var mı? giriş yap