• izlerken benim de gözlerimi doldurmuş olaydır. arkasında halkın desteği olan dürüst ve onurlu bir adamın hak mücadelesine tanık oluyoruz. her gün her fırsatta saldırılıyor, açığı aranıyor, kendini savunmak zorunda kalıyor, hala da insanları sakince dinleyip derdini anlatmaya çalışıyor. gözleri dolu dolu her sarılmaya gelenle kucaklaşıyor kimseyi geri çevirmiyor.

    ayakkabısı yırtık küçük bir çocukla karşılaşıp abisini çağırıyor, belli etmemeye özen göstererek para verip “bu parayı annene götür, kardeşine ayakkabı alsın” diyor. ardından “çocuğun ayakkabısı yırtıktı, ona canım sıkıldı” diyerek ağlamamak için kendini zor tutuyor.. güzel yürekli, merhametli siyasetçilere hasret kalmıştık başkanım. yanındayız, yanında olacağız.

    https://www.youtube.com/watch?v=arbeh6sanjc

    edit: ahaha başlık altında iki entry’den biri aktroll, talimat geldi heralde “çabuk olayı kötüleyin” diye.. namuslu bir adama iftira atana ne denir? bu gece uyumadan düşünün bunu biraz..
  • ekrem imamoğlu'nun halkın ısrarlı fotoğraf çektirme isteği uzerine sıkıntıdan ağlamaya başlaması olayı.

    edit:areyoucolaa nickli çaylak arkadasın uyarısı üzerine ağlamasının sebebi

    edit 2: ne çok ironiden anlamayan beyinsiz varmış burada, hayreti mucip.
  • onurlu ve gururlu bir insanın tepkisinin gözyaşları olarak aktığı bir andır. ..
  • ben 31 yaşındayım ve yaklaşık 3100 tane insan tanımışımdır. timsah gözyaşları ile vücudun salgıladığı hormonlar yüzünden oluşan gözyaşlarını çok iyi ayırt edebilirim. bu adam gerçekten vücudunun salgıladığı hormonlar yüzünden ağlıyor ve bu bana çok samimi geliyor.
  • üstteki arkadaş hala işine gelmeyince tokat attı diyor ya. o esnaf kardeşimiz bile dedi tokat yok diye. ama bunu gel de anlat bunlara. buradan manipüle edemezsiniz boşuna beynini yormuşsun yazmak için troll kardeş.

    eyshian nickli yazar uyardı adam belediye çalışanı imiş.
  • ekrem bey’in yeni magduriyeti

    ekleme: potansiyel pr calismasi. gecenlerde gordugumuz “camide gizli sukur duasi” durumu. plastik. yapay.

    siz biyle guzel bir insani aglattiniz be ekonomi bey. yaziklar olsun size. bu guzel adami aglattiniz.
  • çelik gibi sinirler de bir yere kadar. yazık be.
  • haydaa binaliyi de ağlarken görmek zorunda kalıcaz dedirten olay.
    iki güne özentiliğini yapar yine dkljfdkjfjks
  • ayakkabısı yırtık olan bir çocuğu görmesi üzerine gerçekleşmiştir:

    https://www.youtube.com/watch?v=arbeh6sanjc
  • insan ağlayabilir ama insanlıktan nasibini almayan anlamaz. izlerken gözlerim doldu. bu adamın samimiyetinden hicbir saniye süphe etmedim zaten. biz iyiyi taşıyamıyoruz ülke olarak, kendisi birkaç gömlek fazla aslında sıkıntı bu.
hesabın var mı? giriş yap