• stratejik olarak yanlış bir hedef olacaktır. yozgat varken malatya'nın ilk hedef olarak alınması gereksiz, hatta etkisizdir.

    şişirme savaş haberlerinin bir parçası.
  • bir malatyalı olarak gurur duyduğum beyanat.

    hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. bana einstein'ın şu vecizesini hatırlattı;

    "üçüncü dünya savaşında hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum, ama dördüncüsü taş ve sopalarla olacak, ve malatya'da olacak. malatya çok önemli olacak, kayısı ha keza öyle. sevgiler"

    rahmetli özal keşke bugünleri görebileydi. rahat uyu atam. olmaz öyküler!
  • normal bir ülkede ve çakma da olsa, normal bir "dördüncü kuvvet medya"nın olduğu bir ülkede gündeme oturması gereken bir haber iken, yandaş medya ve akp korkusundan tir tir titreyenler nedeniyle pek ses getirmeyecek, burası açık. akp, ırak'tan abd'nin çıkmasına ramak kala, nato'nun bir maşası gibi kullanılarak, kurulması muhtemel iran-ırak-suriye anti-amerikan cephesini bölmek için elinden geleni ardına koymuyor ve türkiye'yi batı hesabına sıcak bir savaşa sürüklüyor! tüm dış politika geleneğini yok sayarak suriye'yi karıştırıyor, isyancılara açıkça destek çıkıyor, aynen libya'da yaptığı gibi.

    şu günlerde, erdoğan'ın israil karşıtı çıkışları daha da net anlam kazanıyor. abd'nin ve israil'in bugün tek derdi, ortadoğu'da yükselen iran gücüne karşı (amerikan kuklası yeni ırak'ı bile yanlarına çektiler) türkiye'nin çakma yeni osmanlıcı, hafif israil karşıtı hamiliğini pazarlamak. israil karşıtı söylemleri "hoş karşılamak" ve türkiye'yi iran'ın liderliğindeki muhtemel yeni ortadoğu tehlikesine karşı bir alternatif olarak şişirmek.
  • ürkütücü bir beyanat, tehdit. manası ise şu; şimdi nato gelsin sizi kurtarsın.
  • bu iran hava-uzay kuvvetleri komutanı tuğgeneral emir ali hacizade isimli zat elazığlı değilse ben de birşey bilmiyorum. amerika ve süpernatonun ve illuminati'nin bi de ergenekonun da oyunlarının çok üzerinde elazığlıların ve özellikle baskil yöresinin kini olduğu aşikâr.

    tedirginlikle bekliyorum şu anda. hanım da bir yandan bidonlara su dolduruveriyor. bolca bisküvi ve makarna bi de ton balığı stokluyoruz.

    sizlere şu dizelerle veda etmek istiyorum;

    "işgâldeki halkı unutma, özal'a dil uzatma sebepsiz
    sen yine hastaneye giderdin belki ama
    turgut özal tıp merkezi'ne gidemezsin şerefsiz."
  • bu saldırının tek sorumlusu türkiye'dir. iran böylesi bir durumda meşru müdafa hakkını kullanmakta ve maalesef olan yine halkımıza olacaktır: tehdit değil bir uyarı, umarım ciddiye alınır ama nerede, gözleri abd dolarından başka neyi görür ki bizim uşakların.
  • bilecik için büyük bir fırsat kaçmıştır. eğer bilecik'i hedef seçselerdi bırakın türk kamuoyunu, tüm dünyada bilecik'in aslında var olduğu tartışılmaya başlanabilirdi.

    (bkz: bilecik diye bir yerin aslında olmaması)
  • ikinci ordu'nun orda nöbet tutan erlerin biraz önce nabzını yokladım. onlarda bir tedirginlik yok, çıkar topumuzu oynarız diyorlar. bir yandan da acele ile tanklara mazot çekiyorlar. bence malatya bu gerilime hazır. gurur duydum bir kez daha.

    şunu da çok iyi bilin, bu iran mal gibi gidip toki'nin beydağına yaptığı boş konutları vurur. ben üst oynadım, ama sistem 3-4-5.
  • akçadağlılar ceplerine taş doldurmuş bekliyormuş, haberler iyi. havadayken etkisiz hale getirirler.
  • - bize saldırı olursa ilk malatyayı vuracağız.
    + ama sen söyledin şimdi nereyi vuracağını. ona göre önlem almazlar mı sence?
    - belki de şaşırtmak için söyledim. nerden biliyosun?
    + o zaman o füzeleri nasıl kaldırmayı düşünüyorsun?
    - evet.. o zaman kalkan devrede olacak değil mi?
    + tabii ya.
    - ....
    + hadi aslanım. bi toparla kendini öyle konuşalım.
hesabın var mı? giriş yap