• büyük emek ve hayaller ile almış olduğum 1 kutu kav marka kibritin içerisinden, taahhütte bulundukları gibi 40 çöp değil, (2 adet eksik, 1 adet de kırık çöp nedeni ile) birlikte 37.5 çöp kibrit çıkmıştır.

    yetkililer ile yaptığımız görüşmeler sonunda, 2 adet kibritin eksik çıkmasını, ±%5'lik hata payı dahilinde olduğu, konu ile ilgili herhangi bi işlem yapamayacaklarını, kırık olan kibritin taraflarına ulaştırılmaları dahilinde, sağlam bir çöp kibrit ile değiştirilebileceği gibi akıl mantık sınırları dışında, tüketiciyi gözetmeden bir cevap ile karşılaşmış bulunmaktayım.

    depresyona girdim, çıkartamadılar. sabahtan beri ağlıyorum.

    konu ile ilgili yasal işlem başlatmakla kalmayıp, tüm ulusal medyayı haberdar ederek, ayıplı kutudaki 38 çöpü, fabrikanın önünde herkese ibret olması için yakmak gibi sansasyonel bir eylem planlıyorum.

    bu süreç içerisinde, maddi manevi desteğini esirgemeyeceğinden emin olduğum tüm yazarlara şimdiden teşekkürler..
  • kav kibrit fabrikasında orgy yapılması durumunda atılabilecek gazete manşeti.
  • kibrit kutularının üzerindeki "vasati 40 çöp" yazar. net 40 çöp gibi bir taahhütleri bulunmadığından gayet normal olan durum...
  • oysaki kav kibrit'in içimi ferahlatması gerekiyordu.
  • kutuda vasati 40 çöp yazdığı için rezalet puanı 1/10 dur. bir sonraki kutudan 42-43 kibrit çıkar, ortalamada 40'ı tutturursun kardeş.

    (bkz: vasati)
  • incici gibi davranacağım ama @2 çok fena sikmiş.

    (bkz: vasati)
  • "kırık olan kibritin taraflarına ulaştırılmaları dahilinde, sağlam bir çöp kibrit ile değiştirilebileceği gibi akıl mantık sınırları dışında, tüketiciyi gözetmeden bir cevap ile karşılaşmış bulunmaktayım."

    bu cevapları sebebiyle kav kibriti alnından öpüyorum. görmüşler ve arttırmışlar.
hesabın var mı? giriş yap