• zevksizlik ve varoşluk akan evdir. kornealarım yandı lan.
  • şoparları görene kadar cumhurbaşkanlığı sarayı sanmıştım.

    göz kamaştırıcı gerçekten.
  • normal bir apartman dairesinin allı pullu halidir.
  • çinçin'deki uyuşturucu satıcısı yaratıkların evlerinin içi de bundan farksızdır.

    edit: özelden birisi şöyle yazmış: sırf roman diye ırıkçılık yapıyorsun

    el-cevap: abi gözünü seveyim bari buna duyar kasmayın. ırk bile belirtmemişim orada. çinçin demişim. ben de orada oturuyorum. adam mahallede uyuşturucu satıyor diyorum roman ırkçılığı diyorsun. adam uyuşturucu satıyor, kadın pazarlıyor. çocukları penceremin önündeki domatesleri koparıp camıma fırlatıyor. ötekisi duvarın dibine sıçarak sıçtığı boku camıma sopayla fırlatıyor, ırkını cibiliyetini başlatma şimdi.

    edit2: sözlük; başlık düzeltme özelliği koymadığı için kendisinden başlığı düzeltmelerini rica ettiğim kendileri her boku kusursuz yapan moderatörler sağolsun beni çaylak yaptılar. o yüzden bu entry üzerine özelden gelen mesajlara toplu olarak buradan cevap veriyorum
    evet şimdi anlatınca komik geliyor ama o zamanki psikolojimi siz düşünün, * neyse ki geçmişte kaldı o günler (umarım). o (satıcı ya da sağa sola sebepsiz zarar veren) pisliklerin çoğu defolup gittiler, kalanları da insan olmayı öğrenmek zorunda kaldılar ya da insan taklidi yapıyorlar.

    edit3: okumadım ama özelden birisi takip eden entryler'in bazılarında "kobra murat uyuşturucu satıcısı" gibi anladıklarını yazmış. tanımam etmem kobra murat'ı. ben evi üzerinden konuşuyorum. lafı bi yerinizden anlamayın. (lan ben de diyorum bu downvote'lar nereden geliyor)
  • adamın kendi evi , kendi tarzına göre döşemiş. yakışır kobra murat abim. sen nasıl keyif alıyorsan nasıl mutlu oluyorsanız öyle tasarlayın yapın . güle güle oturun .
  • kapiyi bile soba boyasiyla boyayip üzerine sim çakmı?lar amk! böyle varosluk başka yerde bulunmaz!
  • sanırım herkesin aklına sarayı getiren ev. zihniyet aynı.
  • 1 dk önce kobra murat'ın kim olduğunu bilmezken gayet saygın biriydim. şimdi ise kendisine saygısı olmayan bir kancık oldum sayenizde. allah belanızı versin.
  • kobra murat kim bilmem etmem ama kobra murat'ı çıkar, dinci bir kodamanı koy o eve sırıtmaz. nasıl bir zevk lan bu, nasıl ortak noktalarınız var sizin?
  • ruhumu daralttı.
    ama seviyorum roman'ları...
    bi'de bugün bi videosuna denk geldim kısacık,kafasındaki peruğu çıkardı cart diye programda,pırıl pırıl kel...
    hoşuma gitti yaptığı.
    dünyaları başka,yaşamları başka, üzmeyin paleleri...
hesabın var mı? giriş yap