• 4-b den arkadaşımız ahmet'e bir pekiyi veriyoruz.
    edit: zorunlu tanım: bir saçma tespit.
  • siz filmden ne anlarsınız dedirten başlıktır. size recep ivedik falan olacak onları izleyeceksiniz.
  • 35 yaşında bir çocuk oldugum benim için sıkıntı değil. severek izliyoruz gerizekalı.
  • oyunculardan, senaryodan* *, bütçeden, efektlerden, gişe hasılatlarından da anlaşılacağı üzere gerçek birer çoluk çocuk filmleridir.

    niloya bilem daha güzel bunlardan yaa, ehi ehi ehi :p

    tanım: necmettin erbakan tonlamasıyla hadi ordan hadi ordan dedirten başlık.

    edit: başlıktaki görüşte olan pek sevgili yazarlarımızı dünya kamuoyunun önüne atıp, aha da bunlar bu filmlere çocuk filmi diyor diyerek kenara çekileceksin. gör sen eğlenceyi :p
  • (bkz: yazar olan başlık açıyo)
    münasebetsiz.
    tanım: bir yalandır, sabit bir açıdan bakan bir görüştür, kaçınınız böyle şeyler savunanlardan.
    edit: abi o entryi 400 kişi favlıyo ya, ya amına koyim biliyorum sikinizde olmadığını düşünüyorsunuz ama gerçekten böyle bi platformda yazar olmak beni hiç tatmin etmiyor arkadaşlar, yani kitlelerce seveni sayanı olan bir ekole adam diyor ki balondur bu, ve 400 tane belki de artacak adam da favlıyor abi, vay amına koyim, gel de çıldırma.
  • şimdi salon erkeği çizgimden kayıp ağzımı bozacağım ha. hadi marvel dediniz eyvallah da star wars'a laf etmeyin bari. filmin kendine özgü fizik, uzay-zaman mefhumu var. star wars fiziği diye kitaplar var. sen daha kafanı kaldırıp gökyüzünde gördüğün yıldızın ismini bile söyleyemezken adamlar hayal güçleriyle evrenin derinliklerine yolculuk yapıyorlardı.
  • hangi yapımlarda marvel daki gibi efekt falan gördün ki ?? üstteki arkadaşın dediği gibi git recep ivedik izle.
  • nispeten belli bir noktaya kadar katılabileceğim önermedir. ancak her filmini izlemiş olmadan yorum yapan güruh beni delicesine kaşındırıyor. bir şeyi genellemeyi öyle iyi biliyorsunuz ki bir de sanki siz çekseniz en iyisini çekebileceksiniz. kenarımın yönetmen artıkları.
  • o tür filmlerin, batman serisi hariç, hepsi çocuk filmi gibi gelmiştir. imdbleri çocuklar ve ilk gençlik döneminde olanlar oy vermese muhtemelen 6 civarında olabilecek kapasitede filmlerdir. güzel efektlerin olduğu vasat diyalogların genellikle kötü oyunculukla bereber gittiği filmlerdir. ama hiç bişey bulamazsan yinede izlerim bu tarz filmleri. bu tarz filmlerden sıkılanlar ve çocuk filmi olarak görenlere uyarımdır batman serisini mutlaka izleyin felsefesi ve ciddi konusu olan bir baş yapıttır muhtemelen bugüne kadar izlemediniz, izleyin. son not: çocuk filmleri zaten gişe yapar enes batur'u izlemeye yetişkinler gitmedi herhalde.
  • (bkz: arkadaşa linç gönderelim)

    katılmadığım bir görüş. günümüz sineması için gayet de güzel filmlerdir.
hesabın var mı? giriş yap