• normaldir, anormal olan özel sektör çalışanlarının insani olmayan koşullarda çalışmalarıdır.
  • bazı insanların kpss'ye girip "memur olayım" deme sebebidir.
  • memur olmaya özendirmek için yetersiz kalan bir gerçekçe.

    edit: düzeltiyorum gayet yeterli bi' sebep.
  • kimsenin cumartesi günü çalışmasını istemem. cumartesi pazar tatil olması bu insanlar için belkide en önemli şeylerden biri. zaten ülke insanı olarak fazla bir lüksümüz yok bari cumartesi günü elimizden alınmasın.

    not : memur değilim özel sektörde çalışıyorum.
  • aslında iyi bir organize olunup ülke geneliğnde eylem yapılıp çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına cumartesi ve pazar günlerinin tatil edilmesi için yasa çıkarmasını talep edebiliriz
  • özel sektörde çalışıp 45 saati dolduranlar ile aynı olan durum . memurlar 45 saati dolduruyorlar mı bilemem fakat özel sektör de patronlar 45 saati pek takmadıkları için yazık oluyor bazı çalışanlara . şikayet edin arkadaşlar , çalışmayın fazla. korkmayın bir bok yapamazlar . kanunlar çalışandan yana , bir bok bilmeyen cebi dolu patronlardan korkmayın . şikayet edilip kaybedeceklerini anladıklarında karşınızda el pençe oluyor o aqlarım . lafım çalışanına saygılı ve adaletli olan patronlara değildir , severim onları .
  • asıl yanlış olan "özel sektör çalışanlarının cumartesi de calışması"dır.

    ben çalışıyorum memur da çalışsın diyecek kadar malsan, pazar da çalışsan fark etmez zaten.

    edit: 06:58'de ofise girdim. evet cumartesi.
  • normalidir.
    normal olanı cumartesi ve pazar günü özel şirketlerin de çalışmamasıdır.
    normal olanını memurlar yapmaktadır.
    yani biz çalışıyoruz, siz de çalışın olmaz.
    kötü örnek, örnek değildir.
  • özel sektörün cumartesi günleri çalışmasıolayını anormal bulup buna başlık açacağına normal olan şeyi anormalleştirmeye çalışan fikir yoksunu yazar başlığı.
  • senin yazdigin entrynin eksisozluk'un hic bir kuralinina/temayulune uymadigini, 4-5 sene once olsa gozunun yasina götünün bokuna bakilmadan siktir edilecegini biliyorum. o yuzden senin ve senin gibilerin amina koydugu formatı ben de genisleteyim biraz.

    ulan zavalli köle. sen koleligi cok seviyorsun diye diger herkesin de senin gibi kolelik mi etmesi gerektigini düşünüyorsun?

    lan gerizekali köle, gelismis ulkelerde haftada 40 saatten fazla calistirilmaya zorlanmanin imkansiz olduğunu bilmiyorsun, öğren. soru isaretiyle entry bitirmissin mal köle, "avrupada kimse bu kadar calisitirilmaya zorlanmiyor, biz niye zorlaniyoruz?" diye neden sormuyorsun asagilik köle?

    pislik köle, çanağıni yalamaya ara verirken sunu da bil ki ben de ozel sektorde çalışıyorum, cumartesileri yatiyorum, zoruna mi gitti köle?

    hayir senin köle olmanin sebebi cumartesileri de calisman degil minik köle. sen kendi hakkini savunacağına baskalarinin da haklarinin gaspedilmesini istiyorsun. işte senin ruhunun beyninin bedeninin köle olmasinin sebebi bu. kölelik seni en iyi tanimlayan sey.

    tanim: bazi kolelerin zoruna giden şey.

    edit: 14 favlı entryler debe'ye girerken bu girmiyor. tabi ki içeriğinde küfür olması değil bunun sebebi. ekşisozluk'u de eleştiriyor olması.
hesabın var mı? giriş yap