• (bkz: terliksi hayvan)

    (bkz: engelle)
  • sozluk modlarinin koruyup kolladigi potansiyel kadin katili
    edit: (bkz: #110515438)
    "pınar gültekin cinayetiyle ilgili sosyal medyada çok paylaşım görmem üzerine şöyle genel bir göz attım. paylaşımların bi çoğunda şu ifade yer alıyordu;
    "seni istemedi diye bi kadını öldüremezsin!"

    ama olayı derinlemesine incelediğimde vaziyetin pek de böyle olmadığı kanısına vardım.

    katil zanlısı cemal metin avcı evli, çocuk sahibi, muğla'da bar işleten, eli yüzü de düzgün sayılabilecek bi tip. kadınlara ulaşımı çok zor olmasa gerek. böyle bir adamın, karşılıksız aşk bunalımı yaşayıp da bu tarz bi "ya benimsin ya kara toprağın" cinayeti işleyebileceğini düşünmüyorum.

    adam açısından düşünelim. evlisin; ailen çocukların var, iş yerin var, maddi durumun iyi. neden böyle bir refah içerisindeyken bir tane hatun için hayatının içine edesin ki? ama ne zaman ki yasak aşkın; senin hayatını ipotek altına almak ister, karını boşa, benimle evlen der ve aranızdaki yasak aşkı eşine söylemekle tehdit eder (boşanma durumlarındaki ağır nafakalar, mal paylaşımı, itibar kaybı vb durumları da hesaba katalım) o zaman işler değişir. sende bar işleriyle uğraşan muhtemelen mafyatik bi tipsen bu problemi çözmek için şiddete başvurman olası bir durumdur tabi. bunu öngörmek zor olmasa gerek değil mi? tabi aralarında ne yaşandı bilmiyoruz. bunlar sadece şahsi çıkarımlar, tahminler.

    ölen pınar gültekin isimli arkadaş ışıklar içinde uyusun, ailesine de baş sağlığı dilerim ama ve lakin atlamamamız gereken bir nokta; pınar gültekin kuvvetle muhtemel bu adamın evli çocuklu vs. olduğunu biliyordu; ama adamın sunduğu kaynaklar dahilinde onunla birlikte olmayı tercih etmişti.
    evli, çocuklu, bar sahibi, mafya bozuntusu adamla beraber olmak tekrar ediyorum onun kararıydı. böyle bir tiple bu şartlar altında birlikte olmak bile bile lades demek değil de ne?

    (bkz: kadın cinayetlerinde yanlış tercih gerçeği)

    artık kadınların leş tercihlerinin es geçilmesini, itle kopukla takılıp başlarına gelen hadiseler sonrası da sağda solda erkeklere kustuğu nefreti ben kabul etmiyorum.

    feminist ablalar burdan da tüm erkek ırkına saldıracak duyarlarını kastılar. klavye başında orgazmik hazlar yaşıyorlardır şimdi. yalnız biz alınmıyoruz onu da söyleyeyim ablalarım.

    erkekliğimden utanıyorumcu ezik oğlu ezik tayfa var bir de... ne desek boş. elin kızı mafyatik tiplerle gününü gün ediyor, başına tatsız bir olay geldiğinde de asosyal, evden dışarı çıkmayan adam bunun duyarını kasıp kendimi suçlu hissediyorum tribine giriyor...

    ne diyim ki. ne denir ?

    edit: bir sürü mesaj aldım. bir kadın yazar arkadaşımız şöyle bir mesaj atmış:

    kiz adamı 100 bin tl dolandırdı
    başka birini 50 bin
    akyaka’da
    22.07.2020 00:18

    herkes bir gün birinin elinde kalacak diyordu zaten
    22.07.2020 00:19

    tabi bu olayı meşrulaştırmaz keşke olmasaydı
    22.07.2020 00:20

    bilemiyorum doğruluk değeri nedir.

    adamın verdiği ifadeleri bana yollayan, olay senin kafanda kurduğun gibi değil diyen arkadaşlar oldu. özetle son kez görüşmüşler, kız ilişki bitsin demiş, adam kıskançlıktan öldürdüm, reddedildigim için öldürdüm, cinnet getirdim, gözüm döndü temalı ifadeler vermiş.

    avukat talimatli ifadeler olması cok muhtemel. bana yanlış yaptı, beni tehdit etti bu yüzden tenhaya götürüp canını aldım diye üst sınırdan ceza almasına sebep olacak bir ifade verecek değil ya.

    "son kez konusmak" icin "son kez bulusmak" icin herifin izbe dağ evine gitmek, onun arabasıyla? ki olaydan önce zaten avmde yemek yemeleri gibi bir detay var. son görüşmeyi olsa söylendiği gibi diyalog orada son bulurdu ama tenhadaki bağ evinde devam etmiş.

    bu son görüşme senaryosu bana çok mantıklı gelmiyor.

    dahası söylediklerim bu hanımefendi tekelinde değil. genel bir duruma değindim. yanlış tercihler ve alınan risklerin bedeli düşünülenden daha ağır olabiliyor. anlatmak istediğim bu ve erkek olduğum için suçlu hissetmiyorum tabiî ki.

    burada olayı meşrulaştırmakla, adamı savunmakla itham edenler oldu ki hiç alakası yok. özetle "su testisi su yolunda kırılıyor." diyorum. bu sekilde ithamlarda bulunan arkadaşlar da umarım bir gün okuduklarını anlayacak seviyeye ulaşırlar.

    edit 2: cemal metin avcı isimli vatandaşın ilk ifadesi de şu şekildeymiş "eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu para istiyordu, o gün de para istedi..."
    hanım kızımız da melek değil gibi gözüküyor:)

    edit 3: gelen mesajın devamını da buraya bırakalım:

    cinayet işleyenin kapı komşusu eski sevgilim :))) hala görüştüğümüz için akşam yanına uğradım oturmaya evini gösterdi arkadaşının üzüldüğünü belirtti ve olayı anlattı
    epeyce dolandırdığı adam varmış
    hiç kimse şaşırmadı akyaka’da bu olaya

    22.07.2020 12:27 ...
    kızın elinde sex videoları fotolar varmış bunun karşılığında parça parça 100 bin almış
    ve yine para isteyip adamı herkese rezil etmekle tehdit etmiş

    22.07.2020 12:28 ...
    adam cinayet işleyecek biri değil
    amsalak da değil
    aşık da değil kadına
    mevzu farklı"
  • suriyelilerle ilgili girdiğim entry sonrası nefret suçundan ötürü ucurulan hesabım.

    halkın gönlünden gecenleri yazmıştım oysa ki.
hesabın var mı? giriş yap