• şarkıcı nev'in büyükada'da sermiyan midyat isimli oyuncunun kafasına sandalye fırlatması durumudur.

    iddiaya göre olay, ahmet kaya'nın kum gibi adlı şarkısı yüzünden çıkmış.

    sermiyan midyat olayı sosyal medya hesabından; "bir soluk için gelinen ada ziyaretinde faşizmin bu kadar ayyuka çıktığına şahit olmak ne kötü! ahmet kaya’nın “kum gibi” şarkısını söyleme arzusu, nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi! susacak mıyız? sonuna kadar kum gibi" sözleri ile anlatmış.

    allah akıl fikir versin.

    kaynak: https://t24.com.tr/…dqhvh2iepi6mo-hbxdc8djspo1tggnq
  • daha geçen gün sinan akçıl ile kapışmıştı.
  • sorun sermiyan'da bence. önüne gelenle dalaşıyor.

    öte yandan sermiyan diye ad mı olur amk.
  • nev’i severdim, çok efendi ve çizgisini bozmayan elit bir adamdı gözümde, şuan daha da çok sevdim. eline sağlık nevciğim.
  • “ülkenin iktidarından rahatsız olanlar; ülkenin nüfuzuna beyaz yaka faşizmini pompalayan iki yüzlü, tehlikeli, aşırı ırkçı ve aşırı beyazlardır ve de onların hiçbir şeyden şikayet hakkı olmasa da... durmaksızın, susmaksızın, uslanmaksızın şikayet etmeye devam eden kafatasçılardır.” demek suretiyle şikayet hakkı olanı olmayanı belirleyen turnusol arkadaşımızın başına gelendir.
  • sürekli arıza çıkaran ve ne hikmetse hep etnik kökenini vurgulayan birinin kendi açısından yaptığı açıklama.

    hadi biriyle ters düştün tartıştın. e arkadaş her ay senin yeni biriyle kavga etmene sürekli ağlamalarına şahit oluyoruz. sorun hep mi başkalarında? bir de kürtsen kürtsün yani nedir?
  • sermiyan midyat denen şahıs gergin ve sıkıntılı bir tip. her halinden belli. bir ne oldum delisi hali var. profesör yahut devlet bakanı muamelesi istiyor gittiği yerlerde. bu kibir seni yer bitirir, tatlı canının kendi bilir sermo
  • haberin içeriğini okumaya ihtiyaç dahi duymadan nev'i haklı bulduğum olay.
  • bence nev, sermiyan midyat parçayı güzel icra edemediğinden "sus ulan şarkıyı mundar etme" diyerek fırlatmıştır.
  • konunun ahmet kaya ile alakası olmadığı ve sermiyan adlı zevatın şahsi gösteri hevesi olduğu gayet aşikar.

    şu nedir allasen? "ülkenin iktidarından rahatsız olanlar; ülkenin nüfuzuna beyaz yaka faşizmini pompalayan iki yüzlü, tehlikeli, aşırı ırkçı ve aşırı beyazlardır..."

    hassiktir ordan sermiyan ya! üç kuruşluk aklında beyaz yaka faşizmi bilmem ne. faşizm ve ırkçılık arasındaki farkı sorsan cevap veremeyecek, faşizmin anlamından bihaber zibidinin ettiği laflara bak. ülkenin iktidarından rahatsız değilsen git adını yazdır trt'ye, programlara çık, rte'nin seyahatlerine katıl, takıl kuyruğuna gez diyar diyar. severler senin gibi vasıfsızı.
hesabın var mı? giriş yap