• (bkz: aslında yok)
  • milli takımın futbola katkısından daha az değildir.
  • adam kendini bildi bileli dortmuntta ofansif orta saha oynamaktadır(amc). gel görkü türk milli takımında defansın önünde , sağ bek hatta defansta bile oynamışlığı var. bu aynı hamit, sağ bek oynatmak gibi. oda oynadığı takımlarda orta saha oynarken turk milli takımında hep sağ bek oynamıştır. sıkıntı adam pozisyon planlaması yaparken ki hatalardır. zaten nuri şahinde milli takımda toplaan 10 kere saha ilk 11 de çıkmamıştır. son 10-15 dakika sokuyorlar. ben olsam gelmem bu milli takıma. hakan çalhanoğlu da aynı şekildedir. bu adamlar oynayamazken olcan , emre gibi adamlar milli takımlarda oynamaktadır.
  • nuri sahin isleyen bir sistemin iyi, yetenekli oyuncusudur. bir yildiz degildir ve olmayacaktir da. mevcut sistemsizlik devam ettigi sürece milli takima hicbir yarari olmayacaktir.

    kramer'e sira gelen bir alman milli takiminda bu yil oynayip dünya sampiyonu apoletini edinebilirdi. acaba dünya kupasini izlerken neler hissetmistir kendisi.
  • selcuk inan gibi bir maestroyla ayni jenerasyonda oldugundan yetenekleri gun yuzune cikamamistir.

    bilmem neyimin maystirosu.
  • tartışılması gereken bir konudur. ama tartışılması gereken nuri'nin milli takıma veremediği şeylerden çok biz niye nuri'den verim alamadık olmalıydı. nuri şahin, türk milli takımını seçtiğinde almanya milli takımının nasıl üzüldüğünü hatırlayalım. hepimiz de bizi seçtiğinde mutlu olmuştuk. mesut özil, o zamanlar onun kadar etkili olmadığı için de fazla bir problem yapmamıştık. ama mesut özil alman milli takımını seçtiğinden beri almanya onu oyunun merkezine yerleştirdi ve ondan gereken tüm verimi aldı. sonunda da dünya kupası geldi. biz ise nuri şahin'i iyice körelttik yerine selçuk şahin ve ceyhun gülselam gibi adamlar bile oynadı. ha şimdi nuri eskisi kadar formda bir oyuncu değil ama dortmund ile şampiyonluk yaşadığında ve o takımın kaptanı iken real madrid'e transfer olduğunda bile biz bu çocuğu kullanamadık ki neyini tartışalım şimdi form grafiğinin.

    bir yanda kulüp başarısı o kadar olmadan almanya'da oyunun merkezine alınan genç mesut, diğer yanda takımının genç yaşta kaptanlığını yapan ve çok formda iken bile türk milli takımında sakarya lobisini andıran, prim avcısı türkiye'de oynayan çetenin arkasında yedekte unutulmuş nuri şahin. önce kendimize kızalım da sonra nuri şahin'in formsuzluğunu tartışalım.
  • danimarka'nın insanlığa katkısı kadardır.

    yani bir katkısı var, biraz az ama daha fazla olması da mümkün, emre belezoğlu hegemonyasının yıkılırsa daha fazla verim alınabilir nuri'den.

    not: fenerliyim, emre'yi severim.
  • b.dortmunt harici hiç bir yerde katkı verememesinden dolayıdır..tamam milli takımda sistem düzen yokta liverpool,r.madrid bunlarda mı sistemsiz ve düzensiz..
  • nuri'nin degil, onu oynatamayan hocalarin acizligidir. simdi alman milli takimini secmis olsaydi farki herkes anlayabilirdi.
hesabın var mı? giriş yap