• ığdır'da yaşanmış iğrenç olayın başrolü, çomarlığın zirvesi.

    "ığdır'da 18 yaşındaki aleyna ağgül, geride not bir bırakarak yaşamına son verdi. notta genç kızın ismini verdiği gökhan a. ile oğlu, gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. iddiaya göre gökhan a., oğluyla arkadaşlık yapan genç kıza, oğlunun telefonunda gördüğü uygunsuz fotoğraflarla şantaj yaparak birlikte oldu. "

    görsel

    https://www.sozcu.com.tr/…kip-intihar-etti-6684759/
  • artık iğreniyorum valla iğreniyorum. bu sapık-sapkın zihniyete istanbul sözleşmesi bile yeterli değil.
  • bu kızlar daki 'nude' fotoğraf göndermek moda oldu.

    sığırmısınız arkadaşlar nude göndermek ne demek?

    erkek arkadaşınız öyle bir istek de bulunduğu zaman ağız dolusu "hassiktir" lan gavat demeniz lazım.

    not ; bu durum dan yararlanıp kızı kullanmak o ayrıca bir orospu çocukluğunun nirvanası.
  • insanlar ne iğrenç ya! acaba adamın oğlunun bu durumdan haberi var mıydı?

    eğer varsa babasından daha iğrenç bir insanmış. ya bu saçmasapan iğrenç olaylar sadece türkiye'de mi oluyor acaba! gerçekten merak ediyorum.
  • tek dileğim yıllarca yalvarıp da geberememesi olan baba(!).

    gençlerimizi koruyamamak kahrediyor!
  • bu nasıl midesizliktir, bu nasıl bir şerefsizliktir ulan soysuz.
    adalet elimde olsa zerre tereddüt etmez böyle ırz düşmanlarını “me”letirdim.
  • böyle hayatın da böyle ülkenin insanlarının da allah denen şey gerçekse artık belasını bin defa versin. yeter. o çöplük olan kalbinizi sikeyim ben sizin. ne pis insanlarsınız siz ne pis. burada nefes almak bile ağır geliyor artık. sapık zihniyetinize sokayım. ortadoğuda kadın olmak böyle bir şey işte. ailesine söyleyememiş "adım çıkar" korkusundan. insanın arkasında duracağını bildiği, ne olursa olsun ona sarılacağını bildiği bir ailesinin olmaması ne berbat bir şey. kendi kendini yiyip durmuş sonunda canına kıymış. ne diyeyim. lanetli bir coğrafyada yaşıyoruz artık buna eminim. eskiden sevmek için bir bahane arardım ama yok. sevilecek bir yanı yok artık buranın. hepimiz lanetliyiz. bu laneti bozacağım ben ama yakında. bu kız ve bu coğrafyadaki kadınlar aslında daha doğmadan önce ölüyor. en yakınları bildikleri tarafından öldürülüyor, toplum tarafından öldürülüyor, devlet tarafından öldürülüyor.
  • bu dünyada bu kadar şerefsiz yaratık mevcutken kadınların kime ne gönderdiğine çok dikkat etmesi gerektiğini hatırlatan iğrenç herif.

    evet canının istediğine nude atarsın, bu ne beni ne başkasını ilgilendirir.

    evet bu güzelim genç kızın hiçbir suçu yok.

    ama hayır. gerçeklere gözümüzü kapatacak da değiliz. ülkedeki toplumsal cinsiyet algısını ve böyle itlerin aramızda gezdiğini sakın unutmayın.

    özellikle ergenler, lütfen çok dikkatli olun. oranı buranı atmadığın için sana trip atan, seni duygusal anlamda baskılayan erkeklere de anında yol verin.
  • malum anadolu, (bkz: kan parası) pazarlıkları şimdiden başlamıştır. adam da inşaatçı, bir yerden daire verir olay kapatılır kamuoyu unutur. bu adet daha iğrenç bence.
  • hadi genç kıza yaptın bu canilik içinde vardı, oğluna nasıl yaparsın hasta kafa.
    toplumsal çöküşümüz giderek seviye atlıyor.
hesabın var mı? giriş yap