• yurt dışında et yeme imkanı olmayan, spor yaparken yaktığı proteinleri geri almaya çalışan erkektir. o kadar da kas ve vücut sevdalısı olmayan erkektir. illa erotik amaçlari olmak zorunda olmayan erkektir.
  • (bkz: protain hasan)
  • uzun süreli kullanımda erektil disfonksiyona sahip olacak erkektir...

    eski erkek arkadaşımın başına gelmişti, doktora gittiğinde herşey normal çıktı, doktor protein tozunu kesmesini istedi, 3 gün sonra eski haline döndü...
  • kullananlar ile kullanmayanlar arasındaki savaş bugüne kadar turkishmusic.org'daki sezen aksu tartışmasını bile geride bırakacak seviyeye geldi.

    kullananlar ile kullanmayanlar birbirlerinin karakter analizlerini bile çıkarmaya başladı. olum siktir edin lan, kullanan da kendine ediyor ne ediyorsa kullanmayan da.
  • abi nasil bir nefret dolu milletiz ya, sana ne hocam adam kullaniyorsa kullansin. kinlenecek baska sey mi yok hayatinda? neyin pesindesin? butun erkekler protein tozu kullanmayi biraksa sana ne faydasi var canim kardesim?
    (bkz: allah akil fikir versin)
  • yanında aminoasit kullanmıyorsa maldır.

    bir de kullananla kullanmayanlar arasındaki savaş gerçekten muazzamdır.

    ülkemizdeki spor bilinci inanılmazdır.
  • depresyon, kisirlik, sac dokulmesi ve daha yuzlerce sayilabilecek yan etkiye sahip olan bu lanet tozun pencesine dusmus olan ve acilen yardim almasi gereken erkektir.

    protein tozuna dogal alternatif
  • amerika'da anneler cocuklarinin beslenme cantasina protein shakelerden koyarken bizim tırkiye'nin cok bilmis spor uzmanlari tarafindan dogal bulunmayan ek besin ogesi.

    adam kariyi altina alip malafati kaldiramiyor, gelip toza bok atiyor. 18 yillik aktif sporcu olarak bu supplementi 10 yildir her gun kullanmaktayim. bence fit olma konusunda hic tartismaya girmeyelim istersen pasam.

    diyor ki kaslar o bicim, packler su bicim, trapler fiskiriyor diyor, ama beyin yok diyor. buna kalirsa ncaa de oynayan universiteli sporcularin hepsi falan da gerizekali protein kullandiklari icin. cunku herseyi o biliyor :)
  • pipisi düşer.

    mesela spor hayatımın son 2 senesinde ben de kullanmaya başladım arada bir düşüyo neyseki yerine takabiliyosun.

    geçen gün bi arkadaşım peşimden koşarak geldi kanka bu seninki dimi yerde buldum diye neyseki hala iyi insanlar var etrafta
hesabın var mı? giriş yap