• akp genel başkanı rte'nin (ak) gençlerle yaptığı iftar tiyatrosunda, bir soru üzerine 26. dakikada "... ve derdimiz şudur; bu ülkede inancından etnik yapısından, bölgesel, dinsel ne olursa olsun kimsenin dışlanmadığı bir türkiye..." diyor. (https://youtu.be/uuvk9zhmpqu?t=1574)

    aynı rte, 10 dakika sonra başka bir soru üzerine istanbul halkının çoğunluğunun oylarını alarak ibb başkanı seçilen ekrem imamoğlu için; "...haa bir şey yaptılar, ne yaptıklarını söyleyeyim, hemen veri kontrollerini yapmaya başladılar. bu da fetö terör örgütünün uygulamalarından. beyefendi de (ekrem imamoğlu) bu uygulamayı samanyolu'nda çalıştığı için oradan biliyor." diyerek devam ediyor. (https://youtu.be/uuvk9zhmpqu?t=2198)

    ülkenin cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan bir zaat halkın çoğunluğunun oylarını alarak seçilen bir kişinin, belediye'deki usülsüzlüklerin ortaya çıkarılması için aldığı bir kararı fetö eylemi olarak nitelendiriyor. durmuyor, ve bu kişinin eskiden fetö çalışanı olduğunu ve bu eylemi fetö kurumlarında öğrendiğini söylüyor. ve işin trajik boyutu bu iftiraları ramazan ayında bir iftar organizasyonunda sarfediyor. akp genel başkanı, hassasiyet göstermiş ve en azından iftirayı iftar sonrasında atarak orucunu sıkıntıya sokmamış (!). siyasi menfaat uğruna, 3-5 oy için bu kadar düşmeye değer mi?
  • biz kimin fetöcü olduğunu iyi biliyoruz.

    edit: imla
  • oylara sahip çıkmanın fetöcülükle eşdeğer görüldüğünü ifade eden beyandır. fetöyle kötü olmadan önce seçimlerin bu şekilde kazanıldığını mı düşünelim şimdi?

    bu arada akp'liler dışında herkes fetöcü olduğu için doğrudur aslında. (bkz: yerseniz)

    varsa delilin tut kolundan al içeri. bankadan para çekeni aldın, tatil satın alanı bile aldın. adam seçime hile karıştıracak almayacaksın öyle mi?
  • hakaret etmesidir.
  • evet bunu dedi. fethullah gülen hoca efendi hazretleri dediği kişiye ne istediniz de vermedik diyen kişi söyledi bunu.

    hem de cumhurbaşkanlığı yaptığı ülkede türkiye'nin geleceği olan gençler işsizlik ile kafayı sıyırıp intihar ederken...
  • zamanın da en büyük fetocunun kendisi olduğunu unutan başkan zırvası
  • zarfa değil mazrufa bakmak lazım.
    niyet de chp'nin kendi sistemini kurup oyları paylaşmasının önüne geçmek.
    bu meşru eylemi bile kriminalize etmek yani suç haline getirmek istiyor.
    tabi daha vahimi imamoğlu'nun feto üyesi ilan edilip tutuklanmasına veya kayyum atanmasına dair bir süreç.

    her halükarda iş maalesef tekrar seçim dolmuşuna binip ne kararın hukuksuzluğunu ne de ysk'nın hala aynı olmasını tartışmayı unutanları üzecek bir noktaya doğru gidiyor.
    muhalifler adam kazandı'nın ikinci versiyonuna hazır olsunlar.

    edit: özel mesaj geldi, ekrem imamoğlu'nun yolsuzluk araştırmaları için belediyenin verilerini yedeklemesini kastetmiş... yine de aynı, o an itibariyle mazbatası olan bir belediye başkanı elbette ayyuka çıkmış noktaları araştırma ve gerekeni yapmaya yetkilidir. son derece hukuksuz son derece keyfi bir tavır.
  • pişkinlikte arşa çıktı bu adam ya, kendisi dahil ekibinin neredeyse tamamı bu örgütü besledi, büyüttü ve iyi ilişkiler kurdu. en uzakta kalanı bile bir şekilde değdi. şimdi kalkmış imamoğlu için neler diyor. allah akıl fikir versin. insanlar hakedildiği şekilde yönetilirmiş, bizdeki insanların çoğu yalancı ve düzenbaz olduğu için buradan çıkan liderlerinde farkı olmuyor.
  • artık zâtının aklı dengesini iyiden iyiye yitirdiğini gösteren iddia. aklı başında bir insan bu kadar kendini inkâr edemez.
  • bence fetöcü olmayanların tam sıralı listesini yayınlasınlar kafamız rahatlasın. böylece hergün birilerini fetöcü ilan etmekle uğraşmazlar, zaman harcamazlar.
hesabın var mı? giriş yap