• rüşvetin boyutunu gösterir. etki tepki meselesi.
  • zırvalık nedir sorusunun cevabı olan tespit. rüşvet ve yolsuzluk sürüklemiyor ama rüşvetin üzerine gitmek getiriyor.
    bu nasıl bir alçaklık ve şerefsizlik lan?
  • devlet, halkı o uçurumdan atmış, atanlara müsade etmiştir. günümüzde esas konu ise ülkenin nereye gideceğinden ziyade hakkın, adaletin yerini bulmasıdır.

    halkın, adalet ve yasaların gerçek anlamda uygulanma ümidini yaşaması ise sanki bir teselli olmuştur. bu da halkın aşağı atılmış olduğu uçurumun yüksekliğine bir göstergedir.
  • (bkz: ağlama melis)
    gencecik çocukları öldürürken de bu kadar hassas mıydınız? bu ülke hepimizinmiş. bırak bu acıklı sözleri, ev baskını yaparken kimindi? kız mıdır kadın mıdır? bilemezken kimindi?
    iki ayyaş kim? çapulcu kim? destan yazan polis nerede? siz dolar biriktirisiniz. biz acı biriktiririz.
  • akp'nin suçudur.
  • yanlış olan tespittir.

    ülkeyi bu duruma sokanlar rüşvet alanlar ve çıkarlarına ters düşene kadar bu duruma sesini çıkarmayan şeref yoksunu insanlar ve içlerinde bulunan oluşumlardır...

    cemaat yıllardır akp'nin yaptıklarından haberdar ama kendisine operasyon yapmasa akp bu bilgileri kamu yararına kullanmayacaktı. yani al birini vur ötekine...
  • kirk yilda bir elime toplu para gecti. is kuracam onun icin borc aldim kisaca. dedim ki bankada duracagina bir yatirim fonuna koyayim da 3-5 kurus attirsin ayda.
    amk sanki butun bu olaylar benim fonu almami bekliyormus gibi ayni gun baslamaz mi?
    hisse agirlikli fon oldugu icin deli gibi cakildi son iki haftada, simdi satamiyorum da en az 2000 tl havaya uctugu icin.
    hay benim bahtima sansima ediyim...

    tanim: zamanlamasi benim icin cok manidar olan olaydir.
  • ilk olarak (bkz: ilk entrysi olmayan başlıklar)

    ülkeyi uçuruma sürükleyen operasyon değil senin neo peygamberin sebep oldu. sen şimdi sanıyor musun ki operasyon durdurulsa herşeyin üstü örtülse bile bitecek sorunlar. sokağından çatışma eksik olmayacak ezik dinci troll. yargı öldüyse ** hesap soracak olan halktır. milyar dolarlık rüşvet şebekenize de f-tipi çeteye de hesap soracak olan halktır. hesap verebilecek olan insin sokağa da görelim.

    edit: eksik kelime tespit edip doldurdum.
hesabın var mı? giriş yap