• 1973 doğumlu, eski bir futbolcudur. kendisini ilk olarak eyüpspor'dan tanırım. eyüpspor'un 2. lig'e çıktığı sene transferi gerçekleşmişti. yani 2002/03 sezonunda. ben o sezon liseye başlamıştım ve liseyi istanbul dışında yatılı okuduğum için bütün maçlara gidemiyordum yine de bayağı maç izlemiştim. bülent, uzun sarı saçlarıyla, stiliyle dikkat çeken bir isimdi. gayet hızlıydı, seri bir isimdi.

    aradan birkaç sene geçti lisede beden hocamız değişti. yeni gelen hocayı gözüm bir yerden ısırıyordu fakat çıkartamıştım. sonra muhabbet açıldı, eyüpspor'da oynayan bülent'in lisede de beden hocam olduğu anlaşıldı. kafa adamdı, çok kısa sürede en sevdiğim hocalarımdan biri oldu. çok halı saha maçı yaptık, kendini fazla sıkmıyordu fakat yine de iyi oynuyordu.

    kariyeriyle de ilgili bir şeyler yazayım. futbola memleketi tekirdağ'da başlamıştır. 22 yaşına kadar tekirdağ'da oynadıktan sonra, samsunspor'a tranfer olarak 1. lig'de oynama fırsatı bulur. sadece 1 maç oynar ve karabükspor'a geçerek 2. lig'de oynamaya başlar. bir sonraki sezon tekirdağspor'a dönerek yine 3. lig'de forma giyer. 1998/99 sezonu başında giresunspor'a transfer olur yine 2. lig'de forma giyer. 1999/00'de de şanlıurfa forması giyer. bana anlattığı kadarıyla o zaman teknik direktörü olan mehmet şahan transferine izin vermemiştir (şimdi hangi takım olduğu aklımda değil). mehmet şahan için dediklerini yazmayayım şimdi buraya. neyse, 2001/02 sezonunda sivasspor'a transfer oldu ve mehmet yıldız'lı, hayrettin'li takımın 10 numarasıydı. 2002/03'ü de eyüpspor'da geçirdikten sonra profesyonel yaşantısına son verdi. eyüpspor'dan sonra da silivri ve tekirdağ formaları giydi amatörde.

    bayağıdır görmedim kendisini, tekirdağ'da kafe açmış duyduğum kadarıyla. ama dediğim gibi bayağı sevdiğim bir insandır.
hesabın var mı? giriş yap