96 entry daha
  • dusunulenin aksine "bugun pms oldum" ve "hamdi seni cok seviyorum" ekseninden cok daha ote kullanimlari var twitter'in. kullanicilarin %94.7'sinin bunun farkinda olmamasi bir sey degistirmez, sonucta kimi takip edeceginize siz karar veriyorsunuz. soyle fantastik seyler mesela benim dedigim:

    - twitter sayesinde bildigin para kazaniyorum ben. nasil? cok basarili ve kendini kanitlamis bazi yatirimcilar twitter sayfalarinda borsada alip sattiklari her hisseyi aninda yaziyorlar. biraz akilli olup kimi ne zaman takip etmeniz gerektigini ogrenirseniz ciddi ciddi kar ediyorsunuz.

    - dunyanin herhangi bir yerinde herhangi bir sey oldugu zaman en hizli haberi twitter'dan aliyorsunuz genelde. ucak mi dustu, plane crash diye aratin, muhtemelen ucagin arka bahcesine dustugu bahtsiz adam twitter'da birinci elden detaylari veriyordur.

    - normalde hicbir etkilesiminizin olamayacagi insanlarla iletisim kurma sansi veriyor. ilgi alaniniz shaquille o'neal ise onunla konusabilirsiniz mesela. maca cikmadan once soyunma odasindan gonderdigi fotograf her ne kadar cok muhim olmasa da eglenceli ve degisik bir sey oldugunu kimse inkar edemez.

    - sahsen ben meslegimde onde gelen insanlari takip ediyorum ve her gun yeni bir sey ogreniyorum. gerektiginde onlarla fikir alisverisinde bulunabiliyorum. rakip firmanin ceo'su agzindan ne zaman beta'ya gireceklerini kacirabiliyor ve bu bizim icin onemli.

    - elbette bunlarin haricinde sevdiginiz insanlarin ne dusundugu ne yaptigini izlemek eglenceli bir sey, ama benim olayim cogu zaman o degil. sabah aksam muspet ilime katkida bulunmayan tweetlerde bulunanlari saygiyla takip listemden cikariyorum. siz de oyle yapin.

    bunlarin neredeyse hepsi twitter'a ozgu faydalar. bildigim baska hicbir platform bunlara olanak saglamiyor. oyleyse, twitter'i sevelim.
12190 entry daha
hesabın var mı? giriş yap