17 entry daha
  • ses düzenin bozukluğu ya da kısıklığı fatboy slim ve ekibininde elinde olmayan sebeplerden olmuştur. zaten canı çıkmış, yorulmuş şekilde gelmişler istanbula tur listesini gösterdiklerinde neredeyse ağlamaklı gözlerle "neler yaptık baksanıza, iki dakika durmadık off günümüz yok yarında dublin'e gidip pazar kiliseden gelen tiplere konser vericez" diye bir taraftan vitamin içip, bir taraftan konuşuyorlardı. dj u.f.u.k den sonra sahneye çıkıcaklardı fakat bu gerek basının ardı ardına bitmek bilmeyen röportaj isteği, gerekse hayranların gruplar halinde tanışmaya gelmesinde dolayı rötarlı oldu.
    ölmek üzereyim, uyumak istiyorum diye takılan adam yinede sahneye çıkıp göbeğini sallayarak birde dans etmiştir. hatta konser esnasında bir ara arkaya geçip sigarasını içmiş sonra geri çıkmıştır.
    konserden sonra bütün suratlar beş karıştı çünkü tam 60.000 lira ceza kesildi kuruçeşme arenaya sesten dolayı yani bis yapmaları hiçde mümkün değildi. sesin yetersiz gelmesinin sebebi buydu çünkü sesi tam 3 kere kıstırdılar.
    konser bittikden sonra "nasıldı sizce konser?" sorusuna, " ses yüzünden berbattı" dediler. yani maalesef ses sorunu herkesi mutsuz etti.

    ben birara seyircilerin kopuşlarını seyretmekten sahneye bakamadım. hele bir hawaii gömlekli ve akşamın o saatinde matrix gözlüğü takmış bir insan vardı ki ona birşey diyemiyorum. ayrıca beyaz gömleği ve gözlükleriyle en önde bir ciddiyet içinde fatboy slim izleyen amca da ilginçti. en güzeli aslında herkesin eğleniyor olmasıydı. en kötü şeyse kulaklarımı resmen mafeden o çaldıkları klaksiyonlardı, kutularca getirmişlerdi hepsini mi kullanmak zorundasınız demek istedim, alana girdikleri andan itibaren ekip olarak herkese çaldılar belli ki klaksiyonlar fatboy slim ve ekibini epeyce eğlendiriyor.

    konsere gelemeyenler ya da gelipte son bölümü tekrar izlemek isteyenler the rockafeller skank ve praise you da çektiğim videyo yu burdan izleyebilirler;

    http://www.youtube.com/watch?v=44e0lolg3sy
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap