3 entry daha
  • toplu site kapatma eylemleri için benim önerdiğim yöntem şu: ilk başta kısa süreli ve başat siteler eşzamanlı site kapatma eylemi yaparak ortak bildiri yayınlayacaklar. bu eylem günün en yoğun trafik olan saatlerine denk getirilirse (ya da ortalama en yüksek giriş olan saatler üzerinde mutabakata varılırsa) o saatlerde yapılmaya başlanır, bu süre içinde de aktif olarak katılımcı toplanmaya, eklemlendirmeye çalışılır.

    bu eylemler sansür sürdüğü müddetçe periyodik olarak tekrarlanır ve her seferinde bir öncekinden daha uzun bir süre boyunca siteler kapalı kalır.

    site kapatma eylemleri sırasında doğrudan reklamverenler ile papaz olmak ve dolaylı olarak eyleme iştirak etme lüzumu hissetmeyen rakiplerin kazanç sağlaması, doğrudan, eylemin ahlaki sorumluluğu ve lüzumu gereğidir. yani olası her türlü kayıp ve doğası her türlü maraz'a rağmen bu eylemleri gerçekleştiriyor olmak da hususi olarak vurgulanması gerekir. özverisiz, mağduriyetsiz 'dişli' eylem olamaz. özverisiz, inançsız ve dirayetsiz bir eylem'in de amacına, ya da, başarıya ulaşması beklenemez.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap