• işte bu dediğim twitter tag'i.

    bu ülkede bişeylerin değişebileceğine dair ümitleri arttıran tag.

    izlemem bilmem ama iddialara gire geçen yilın kazananı en başından belliymiş. öyle yada değil insan zekasıyla alay eden bu program , ve bu programda sms'lerden gelen parayla seyma subaşı'nın lükslerinin karşılanması salaklıktır.
  • sonuna kadar desteklediğim tag. hatta bu tarz programların sosyolojik ve psikolojik araştırmalar için turnusol görevi görmesi ve bunların araştırılması lazım.
  • yalnızca survivor değil bunlara ek olarak o ses türkiye, masterchef gibi programları takip etmek de gerizekalılık göstergesi. elalemin aptallarını izleyip yemek ya da şarkı söylemeyi öğrenecek değiliz. hele ki ne bok olduğu belli olmayan tipleri bir adaya sokup maymuna çeviren yarışmaları da düzenleyen ve milleti aptal yerine koyan bu zihniyetin tez zamanda yok olmasını temenni ederim.
  • aklı başında olan bir insan bu rezalet tv programını seyretmez twitter'da survivorla ilgili bir şey önüme çıkınca bile çıldırıyorum millet bunlara sms atıyor birde neyse acun azda olsa ülkedeki mallar sayesinde fb ye yatırım yapıyor
  • gerizekalılık olan survivor izlemek değil; survivor, masterchef, o ses türkiye, yemekteyiz, gelinim mutfakta, bacanağım çatıda, komşular yatıda gibi a'dan z'ye sahtekarlık olan programları, sahtekar olduklarını bilerek seyretmektir. güç sizde esasen. izlemezseniz, para kazanamazlar. izlemezseniz, sizi kandıramazlar. izlemezseniz, dürüstçe program yapmak zorunda kalırlar. beyninize entrika, kavga, yalancılık, hırs, dedikodu, art niyet pompalayamazlar. seçim sizin.
  • empati yapmiyorsunuz hic.

    tasradaki, koydeki adam ne izlesin simdi. sikimsonik dizileri mi, aptal saptal tartisma programlarini mi. netflix'i bilmem nesi yok. interneti telefonunda var sadece. eee? burda diyor en azindan sportif bi mucadele var kurgu ya da degil, siyaset yok, zengin kiz fakir oglan (vice versa), agasi, mafyasi yok, vb.

    mecbur izliyor adam. simdi sen kalkip ona boyle bir hakarette bulunamazsin...

    "...haylaz da olsalar, tembel de olsalar, sorumsuz da olsalar kimse, kimse dokunamaz onlara izin vermem..." yok ya! bu o baslik degildi.
  • insanları bilinçlendirelim derken daha da teşvik ediyorsunuz, yapmayın. cehalete karşı daha cahil bir söylem ile mücadele edemezsiniz.
    eğer bir sorun görüyorsanız daha zekice çözümler üretin, klavye üzerinde tepinmek dışında.
  • taşradaki insanin başka çaresi yok, izlesin de ben açıkçası burada her hafta masterchef ve survivor başlıklarına yüzlerce entry nasıl giriliyor ona şaşırıyorum. neyi tartisiyorsunuz?

    t: sonunda beklenen tag.
  • ülkeye 15 sene sonra gelen aydınlanma sanırım. bunu anlamak için biraz geç kalmadınız mı ?

    neyse geç olsun güç olmasın.
hesabın var mı? giriş yap