• müsabakadan elendiği için hocasından tokat yiyen sporcu arkadaş, belli ki tehdit veya farklı unsurlar nedeniyle, tokat atılmasını ben istedim diyor. şokta olduğunu, kendisine gelmesinin ancak tokatla olacağını bildiriyor.
    insanın yediği tokadı savunduğu bi döneme nasıl denk geldi ömrümüz.
    tokat yediği an
    ilgili açıklama
  • yine de kız hak etmiş diyemeyiz. görüntü o şekilde değil, hoca tokat atıp kızıyor. sporcu genç arkadaşa zorla söyletmişler hissi var.
  • o zaman sporcu ve bu absurd istegini kabul eden salak antrenorun ikisi de yaptiklari hareketin toplumsal maliyetini hesaplayamadiklari icin spordan men edilsin.

    bu birbirini aklayan ve siddeti mesrulastiran gerizekalilardan iyice sikildim.
  • iflah olmaz bir milletiz. bu tokat bize az bile...
  • şokta olduğunu bilecek kadar bilinçli bir şok geçirmek herkese nasip olmaz. mesela ben o sıra muhtemelen gotu başı dağıtıyorum.
  • ya bırakın. ben dedim demişmiş. biz aptal mıyız ya, gerçekten uzaktan öyle mi gözüküyor. bir daha mahalledeki spor salonunun 1 km yakınından bile geçmemesi gereken hoca bozuntusunun o kahpece sillesini hiçbir açıklama aklayamaz.
  • şoka giren birisine öyle tokat atılmaz. zaten videoyu izleyince tokat attıktan sonra hocanın vücut hareketleri tokatı kendisinin bile isteye attığını gösteriyor. bu kadar milleti aptal yerine koymaya gerek yok.
  • bu ülkede kimseye acımayacaksın üzülmeyeceksin. acırsan kendine acı, kendine üzül.
  • bu hep böyledir ya. mesela kadına şiddet uygulayan kesim genelde, sosyokülterel olarak düşük kesimdir. ne istanbul sözleşmesi sikindedir ne de kadın hakları. aynı şekilde şiddet uyguladığı kişinin de öyle. kocam değil mi sever de döver de der. biz de götümüzü yırtarız kadın hakları, istanbul sözleşmesi diye bunların hayatı aynı şekilde devam eder, üstüne kadına verilen pozitif hakları ve sosyal kayırmacılığı kötü niyetli kullanan kadınlar türer, onlar da bizler gibi beyaz yaka dediğimiz orta-üst sınıfın ağzına sıçmaya başlar. sonra yine bu orta-üst sınıf olayı hiç dinlemeden kadının beyanı esastır diye bir kavram uydurur ona körü körüne inanır.

    geçen metroda, kadının biri inen adama yol vermediği gibi resmen adamın üstüne yürüdü, çarptı elemana. sonra hayvan, öküz yol versene diye bağırmaya başladı. adam %100 haklı halbuki. nasıl bağırıyo kadın, herif dönse ne diyon amk dese linç ederler, baaağyanla ne biçim konuşuyosun diye
    yani böyle şeylere şaşırmayın abicim
  • yazık

    tokatı ben yedim o an sanki. ve ben hiç de 'şoktayım tokatla beni hocam' demedim.

    ah be çocuk.
hesabın var mı? giriş yap