• olay istanbul haseki hastanesinde geciyor eren gencer isimli hemşire yogun bakımda yatan hastaların fotoğraflarını cekip sosyal medyada yayınlıyor bu ve bu tip insanlara dur denmeli artık
    hastalarla dalga geçen hemşire
    http://i.hizliresim.com/oervrq.png

    sikayet icin http://hasekieah.saglik.gov.tr/…ntviewer.php?id=288
    alo 184 saglik bakanligi
    sabim@saglik.gov.tr

    edit :dünkü bu kötü olayin bu hemsirenin tek olmadigını biliyordum ama hemen yeni bir fotoğraf beklemiyordum bugün bir arkadaşım başka bir hemşirenin fotoğrafını gönderdi bunu da ifşa edin lütfen diye hangi birini ifşa edicen bir iki değil bunlar etik iş ahlakı sıfır ayrıca bir iki kişinin cezanlandırılmasıyla olacak is değil bu deştikçe başkaları da çıkıyor başka fotoğraflar kişiler çok üzgünüm gençlik nereye gidiyor böyle
  • (bkz: yeni neslin terbiyesiz olması)

    yıllar sonra gelen edit: insanın düşüncesi değişiyor yıllar içinde artık böyle düşünmüyorum nesiller arasında bakınız verdiğim kadar fark yoktur ve bazı konularda bizden üstün buluyorum hoşgörü ve teknoloji adaptasyonu gibi.
  • son zamanlarda gördüğüm en büyük rezalet.

    bu insanlar ne ara bu kadar aptal ve saygısız oldu.

    edit.(bkz: #hayal #gücüme #gölge #düşürmenize #izin #vermiycem)
  • sergilediği davranışın elle tutulur bir yanı yok.
    fotoğraf çekerek hem hasta haklarına tecavüz etmiş hem de ahlaki sınırların ötesine geçerek etik olmayan bir şekilde bunu instagram'da paylaşmış.
    hiç mi aklına gelmiyor acaba şunlar?
    " ben bunu çekip paylaşırsam ve bu da bir şekilde yayılırsa hem hasta yakınları bana dava açar hem de işimden olurum "
    tahammül ve kabul edilemez bir saçmalık yaptığı.
  • terbiyeden ziyade empati yoksunluğundan muzdarip olduğunu düşündüğüm hemşire. bunun başka bir açıklaması olamaz. acilen incelenip psikolojik destek aldırılmalı. sağlıklı düşünen bir zihnin bu tip bir davranışta bulunacağını düşünmüyorum. orada canıyla uğraşan insanların yanında bu denli umursamaz davranan bir insanın bu hastalara en iyi şekilde yardımcı olabileceğini düşünmek aptallık olur.
  • bu kızın meslektaşları da takip ediyordur sosyal medyada. müdürü, amiri olmasa da iş arkadaşları. hiçkimse şikayet etmedi mi? nasıl bu kadar pervasız, bu kadar insafsız devam edebildi işine?

    hastaları zehirli iğne ile öldürmeyeceğinin garantisi de yok üstelik. kimlerin eline kaldık yarabbim.
  • psikopatlık!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • yarın çıkıp "ordumuz musul'a girmişken bunların konuşulması düşündürücü" diyecektir. yok lan nereden aklı erecek kerizin, vurun linci bir daha hastane yüzü görmesin allah'ın sosyopatı.
  • bu rezaletten sonra, sanal ortamda sikilmesine ramak kalmış bir ruh hastasının sırıtan minicik tablosu olarak hatırlanacak.. meslekten ihracı olmalı..
    edit: ergen zannediyordum 24 yaşındaymış bu ırzı kırık. hastane yönetiminin açıklamasına göre, soruşturma açılmış ve çalıştığı servis değiştirilmiş "sadece"
  • şu saatten sonra buraya düştüyse mümkünatı yok orada duramaz.

    tanım:rezaletin kralı.
hesabın var mı? giriş yap