• "eskişehir ilk sokakta yastık savaşı" olarak yanlış isimle açılmış etkinlik. "eskişehir sokakta ilk yastık savaşı" olsa bi nebze iyi olabilirdi. e gözlerimiz de virgülü aramadı değil hani.

    facebookta organize edilen eskişehirin enteresan etkinliklerinden biri daha olacağa benziyor. çılgın kar topu savaşlarının ardından bunda etkinlikte de eğlencenin dibine vurulacak olsa gerek. ama insan düşünmeden edemiyor; kar topu savaşı zamanında kar topunun içine taş koyan ya da iyice sıkıştırıp buza çeviren tipler olduğu gibi, bu oyunda da yastık içine sakladığı levye, ekmek tahtası, kırbaç* vb. ile törör estirecek tipler çıkar mı diye. malum oyun oynamasını pek bilmiyoruz. gençler sokakta yastıkla, büyükler stadda koltukla.

    şöyle de bi linki var merak eden olursa diye. bu arada adamları tanımam etmem, iyi viral oldu. hadi yine iyisiniz :)
  • kesinlikle kavga çıkacak olan etkinliktir. eglenmeyi pek bilmediğimiz doğru olduğu gibi ulan fırsat bu fırsat şu şerefsizi indireyim diyenlerde olacaktır.
  • vay arkadaş harbi mahalle yanarkan oruspu saçını tararmış . hangi olay hatırlayamadım ama ankara ve istanbulda üniversiteler yanarken kar savaşı yapıyordu bunlar . ilginç bi etkinlik.
  • eti parkın adı, ali ismail korkmaz parkı olarak 'gayri resmi' bir şekilde değiştirilmişti, hatırlayanlar elbet olacaktır. şimdi bu savaşı da burada yapacaklarmış.
    eskişehir gerçekten övüldüğünün aksine uçkurunun peşinde olan bir yığın insanla dolu. kaçıp gidesim geliyor bazen.
    tanım, yastık değil uçkur savaşına dönüşecek ve katılımın da büyük çoğunluğunu, kız düşünürüz umuduyla gelecek abazanların oluşturacağı etkinlik.
  • kartopunun içine taş koyan nesil yastık savaşına kalkışmasın.
  • sokaklari sex kokusu sardırtan etkinliktir.
hesabın var mı? giriş yap