• 1 eylül pazar günü 21.45'te yeni eskişehir atatürk stadında oynanacak tff 1. lig 3. hafta maçıdır.

    geçen sene yaşanan elim kazadan sonra anadolu kulüplerinin birbirleriyle düşmanlığı bitirmesinin ardından oynanacak ilk anadolu derbisidir. taraftarlar arasında da sosyal medyada son 2-3 yıldır bir empati söz konusu. bakalım bütün bu olaylar şehire ve tribüne nasıl yansıyacak?

    gönlüm tabii ki eskişehirspor'umun farklı galibiyetinden yana.
  • yukarıdaki iki entry'deki pozitif havanın aksine, es es tribününde bursa şehri ve bursaspor nefretinden gözü dönmüş kimselerin yer alacağı maç. yalnız maçta taşkınlık neyin olursa tanımıyorum kimseyi*
  • yıllar sonra komşu eskişehir ile bu defa 2.ligde karşılaşıyoruz. kaderin cilvesi her iki takım da kötü yönetimlerin cezasını alt liglerde mücadele ederek çekiyor. hem komşu hem biz ciddi borç rakamlarıyla da mücadele ediyoruz. kızarız, bağırırız, küfür ederiz ama birbirimizi en iyi biz anlarız.

    edit.

    lato abinin muhteşem golü, ve ne olursa olsun es es deplasmanından alınan 3 puan şehir yavaştan da olsa kıpırdamaya başlar. gelecek olan transferlerle aynı şekilde devam ederiz.
  • keşke bu ligde deplasmana gelmeseydik komşu. hak ettiğiniz yerde değilsiniz. biz de değiliz inşallah hak ettiğimiz yerlere birlikte geliriz ve anadolu derbisini eskisi gibi yaşarız
  • ilk yarı sonucu 0-0 olan maç.
    eskişehir daha iyi geliyor.
    her iki takım için de zor bir sezon
  • eskişehirspor 0 bursaspor 1
    gol: kubilay
    dak.72
  • bursaspor'un eskişehirspor'u deplasmanda 2-0 tokatladığı maç.

    (bkz: #94771067)
  • bütün maç bize hareket çeken eses taraftarına ve takımına gereken cevabı verdiğimiz maç.
  • gençler çok sağlam.

    kaleci çağlar'ı daha önce izlememiştim. kurtarışlarıyla göz doldurdu. süper ligde çok rahat oynar. ataberk dadakdeniz henüz çok genç olduğu için kaleyi tecrübeli bir eldivene emanet etmek doğru bir karar.

    ismail çokçalış sol bekte oldukça iyi çalıştı. ilk yarıda yaptığı birkaç hata dışında gayet pozitif oynadı.

    sedat dursun çok ama çok iyi bir stoper. standart türk tipi bir stoper değil. tekniği iyi ayakları sağlam, fizik gücü yerinde. nerdeyse tüm defansif aksiyonları içindeydi. emre güral'a nefes aldırmadı.

    rüştü hanlı'nın asıl mevkisi sol bek fakat 3 haftadır stoperde oynuyor. elinden geleni yaptı maç boyunca. cüneyt köz'ün takıma katılmasıyla latovlevici'nin sol bekteki yedeği olacaktır.

    latovlevici ne zaman ne yapacağı kestirilemeyen bir sol bek. bu gece attığı gol puskas yılın golü yarışmasını kazanmaya aday.

    jani atanasov tam bir sekiz numara. hem defansta hem hücumda elinden geleni yapmaya çalıştı. bu sezon ondan uzaktan goller bekliyorum frikikleri de iyi olan bir ortasahadır kendisi.

    apdullahi sheu gençlerin eksiklerini kapatmaya çalıştı maç boyunca. çıkana kadarki performansını beğendim.

    burak kapacak bu akşam biraz tutuktu. rakibi hırpalayan eksilten hareketlerini bu akşam göremedik. genç olduğu için performansında dalgalanmalar olması gayet normal.

    ali akman henüz 17 yaşında bir çocuk. deneyimli rakipleri karşısında elinden geleni yaptı bu akşam.

    emirhan aydoğan'ı daha çok adam kovalarken gördük. on numara oynayan futbolcuların enerjisini iyi kullanıp hücum içinde olmaları gerekiyor. daha iyi olacak inşallah.

    kubilay kanatsuzkuş iki haftadır asist yapıyor golle buluşamıyordu. bu gece takipçiliğini konuşturarak golünü attı. ileride yalnız kalmasa çok gol atar bu sezon.

    deneyimli bir takıma karşı gençlerimizle çok önemli bir deplasman galibiyeti aldık. yeni katılan tecrübeli futbolcular ile iyi bir hava yakalarsak geçen sezon var kararları nedeniyle düştüğümüz alt ligten süper lige döneriz inşallah.
hesabın var mı? giriş yap