• 7 haziran'da eskişehir'de %36.33 alan akp, 1 kasım'da %43.48 alarak chp'ye fark atarak 1. parti oldu. chp ile arasında %5.38 lik bir fark oluştu. bu da demektir ki eskişehir baya baya akp şehri olmuş 5 ayda. 5 ayda eskişehir'de ne oldu da akp oylarını %7.15 artırdı? eskişehirli arkadaşlar özellikle bu konuyu düşünmeli. eskişehir'den bahsediyoruz. ben bunun mümkün olabileceğini düşünmüyorum. hdp'den ve mhp'den bütün oylar akp'ye geçse yine bu artışı vermiyor. bunun tek açıklaması eskişehir gibi bir şehirde chp'den akp'ye geçişler olmuş.

    buda olamayacağına göre... yine ahlaksız ve hukuksuz bir seçimden geçmişiz gibi görünüyor.

    (bkz: dikkat et eskişehir'den bahsediyoruz)
  • (bkz: bak şurdan)...
  • (bkz: harun karacan)
  • en kritik konu chp nin basarisizligidir. eskisehirli insanlar buyuksehir belediye baskaninin etkisiyle chp ye oy veriyordu ama yerel belediyeler akp belediye baskanlarinin ilgilendigi kadar halkla ve organizasonlara yeterli ilgiyi gostermediklerinden insanlar yavas yavas kaydi. bir onceki secimler de bile akp yer oylarin kaydigi gozukurken, chp bunun icin hic bir sey yapmadi. buyuksehir bile kendini insanlardan cekti.

    bu durum herzaman dedigim gibi, akp nin basarisi degildir. muhalefet partilerinin basarisizligidir.

    muhalefet partileri boyle giderse muhalefet bile olamayacaklar. su durumda kaybetmeye mahkumlar. ellerindeki firsatlari tepiyorlar..... cok yazik......
hesabın var mı? giriş yap