• vay be! bu ülkede insanların 77 yaşındaki kadını bir temiz dövüp "polis yaptı" dediklerine inanabilecek kişilerin de olduğunu öğrendiğim başlık. bir de delil istiyor beyefendi. ne verelim abime? döven polisi mi getirelim huzurunuza yoksa kadıncağızı döve döve "iftira attım" diye itirafa mı zorlayalım?

    kınanması gereken, utanç verici bir olay.

    edit: başlık başa.
  • korkunç bir olay. kadının gözü şişmiş, yüzü morluklar içinde. 75 yaşında bu kadın. onu bu hale sokan polislerin annesi değil, neneleri yaşında artık. hiç mi utanmadınız, o kadına işkence yapmaktan? nasıl yaratıklarsınız, nasıl bir formsunuz!? genet'nin de dediği gibi, insan değilsiniz siz, insan olduğunuz gün artık polis olmayacaksınız.
  • 75 yaşındaki kadının orada ne işi var sorusunu akıllara getiren durum.
  • ne var yani polisimiz devletimizin bekası, şanlı bayağımız ve ezanımız için 75 yaşında yaşlı bir kadını darp edip iki gözünü de patlattıysa.

    abartmayın.

    arkadaşlar bu vatan bize kazandırılırken verilen şehitleri, gazileri biliyorsunuz. yunan'ı ege'de nasıl denize döktük, ermeniler nasıl def ettik, fransızı italyanı rusu juventusu barcelonası steaua bükreş'iydi bunları nasıl mağlup ettik. yedi düvelle cenk ittük, hepsine diz çöktürdük. bunlar kim ki.

    75 yaşında yaşlı bir kadından mı koruyamayacak devletimiz kendisini?

    madalyanız.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…e/dcma9jswsacqrjx.jpg
  • polis vahşetinin son örneği. 75 yaşındaki hem de emekli bir hakime bile bu işkenceyi yapabilecek cesareti polise bu rejim ve ohal veriyor. ikisi de gitmeden bu ülkeye huzur gelmeyecek.
  • faillerinden hesap sorulması için günlerce gündemde kalması gereken olaydır. türkiye'de işler böyle işliyor.
  • korku cumhuriyeti . tövbe yarabbim. nenen yaşında kadın . beddua yazıp yazıp siliyorum. pislikler!!
  • rütbe terfi kazanmak için polisten dayak yemiş gibi yaptığını iddia etmiş birileri. rütbe terfi. ne rütbesi ne terfisinden bahsediyorsun ya. 75 yaşındaki kadın üsteğmen mi olmaya çalışıyor mesela. albay mı olmak istiyor? ölmesi gereken türk geleneklerinden biri de işte bu. her duyduğu olayda hemen büyük resmi görme alışkanlığı. bu yaşam formu ancak bu şekilde yaşadığını hissediyor çünkü hayatı boyunca hiç samimiyet nedir, yaşadığını hissetmek nedir, ezene kafa tutmak nedir görmemiş bilmemiş. hayatını alı rıza bey tadında geçirmiş.

    sonuna kadar üstüne gidilmesi gereken bir işkence bu. insanın görünce midesini bulandıran bir işkence. bunu yapan düşman olamaz. bunu yapan akıllı bir yaşam formu olamaz. olsa olsa bir tür bakteridir bu. kendine bir şekilde yaşama şansı bulmuş bir bakteri. hayvanca davranma yetisinden bile yoksun bir bakteri. bunu hiçbir hayvan bile böyle bile isteye yapmaz çünkü.
  • bu kadınlara yapılanı mazur hatta haklı gör, ondan sonra muasır medeniyet seviyesine ulaşmaya çalıştığını iddia et.
hesabın var mı? giriş yap